Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO Metropolitan Life

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

 

Emilia Bunea, CEO, Metropolitan Life

va vorbi despre: Piaţa de asigurări din România si nevoia de a facilita accesul românilor la asigurari.

 

Despre Emilia Bunea

Emilia Bunea este CEO al Metropolitan Life, una dintre cele mai mari companii de asigurări de viaţă din lume. Emilia este responsabilă de   dezvoltarea strategică şi operaţională a Metropolitan Life în România şi de consolidarea poziţiei de lider în industria asigurărilor de viaţă.

Emilia Bunea are o experienţă de peste 15 ani în poziţii C-level în companii multinaţionale  din   domeniul asigurărilor şi pensiilor private, precum ING sau Eureko. În ultimii ani, Emilia a ocupat diferite poziţii cheie, de management la nivel regional, cu responsabilităţi de management financiar pentru sectorul de asigurări din Europa, cuprinzând 11 ţări – Belgia, Luxemburg, Spania, Grecia, Turcia, Polonia, Cehia, Ungaria, România, Slovacia şi Bulgaria.

Este specializată în business development, planificare strategică de business, elaborare şi implementare de strategii complexe, managementul eficient al resurselor şi optimizarea operaţională. De-a lungul carierei, Emilia Bunea a coordonat proiecte ample de investiţii la nivel regional şi echipe multinaţionale vaste, cu responsabilităţi extinse.

Emilia Bunea deţine o certificare Chartered Financial Analyst din partea CFA Institute US, un   Executive MBA la Universitatea Washington, SUA, un Executive Leadership Program la Ashridge Business School, Marea Britanie, şi un Senior Executive Program în cadrul London Business School, Marea Britanie. 

Despre Metropolitan Life:

Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viaţă din lume. Înfiinţată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viaţă, planuri de pensii, beneficii pentru angajaţi şi servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienţi, MetLife are operaţiuni deschise în aproape 50 de ţări şi deţine poziţii de conducere în pieţe din Japonia, America Latină, Asia, Europa şi Orientul Mijlociu.

În România, Metropolitan Life are peste 17 ani de activitate pe piaţa de asigurări de viaţă. Două milioane de clienţi beneficiază de asigurări de viaţă şi pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

 

.