Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

 

Branislav Bibic, CEO,  

Philip Morris România 

Branislav vine în România din Lausanne, Elveţia, unde a lucrat la PMI Duty Free în poziţia de Director Corporate Affairs. Are o experienţă în business de peste 20 de ani şi s-a alăturat echipei Philip Morris în urmă cu 9 ani. Acesta şi-a început cariera în cadrul companiei în anul 2007, la Philip Morris Zagreb, iar apoi a fost membru al echipei de management pentru Europa Centrală – regiunea de Sud ca director general în Croaţia. De asemenea, de-a lungul carierei sale, a ocupat diferite funcţii-cheie pe mai multe pieţe din Europa Centrală şi de Est, precum Slovenia, Bosnia-Herţegovina şi Croaţia.
 
Branislav Bibic a absolvit un master în Business Administration la Universitatea din Oxford.  
  
Având o experienţă solidă şi relevantă în Europa de Est şi cunoscând foarte bine provocările şi specificul regiunii, Branislav Bibic va conduce echipa de management Philip Morris România vizând păstrarea performanţelor şi alinierea strategiei naţionale la cea intenţională a companiei. 
 
Sub noua conducere, Philip Morris România va continua să colaboreze cu autorităţile într-un mod constructiv şi transparent, pentru un mediu fiscal şi de reglementare echitabil şi predictibil şi va consolida abordarea inovatoare a companiei pe piaţa din România.