Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Invitat special Dragos Anastasiu
Dragoş Anastasiu, Preşedinte, Grupul Eurolines România

Dragoş Anastasiu este un RePatriat de succes. La origine medic, este unul dintre cei mai recunoscuţi oameni de afaceri de la noi şi preşedintele Grupului Eurolines România.

A fondat Touring Europabus România în 1995, iar după numai doi ani, compania a devenit membru al celei mai importante reţele internaţionale de transport de călători: Eurolines. Câţiva ani mai târziu, a adus pe piaţa din România brandul TUI, cu care a pus bazele celei mai de succes reţele de agenţii din ţară.

Grupul Eurolines România s-a dezvoltat continuu, până când a devenit un grup de referinţă în domeniul transporturilor şi turismului în România. În afara ţării a dezvoltat afaceri în Germania şi Republica Moldova.

În 2017, Dragoş Anastasiu a finalizat parteneriatul cu FlixBus, prima linie de business importantă a grupului Eurolines (linii de transport internaţionale). 2 ani mai târziu, în 2019, transferă toate activităţile turistice către Grupul DER Touristik şi iese, astfel, din industria turistică.