Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dragoş AnastasiuPreşedinte, Grupul Eurolines România 

 

Dragoş Anastasiu este un RePatriat de succes. La origine medic, este unul dintre cei mai recunoscuţi oameni de afaceri de la noi şi preşedintele Grupului Eurolines România.

A fondat Touring Europabus România în 1995, iar după numai doi ani, compania a devenit membru al celei mai importante reţele internaţionale de transport de călători: Eurolines. Câţiva ani mai târziu, a adus pe piaţa din România brandul TUI, cu care a pus bazele celei mai de succes reţele de agenţii din ţară.

Grupul Eurolines România s-a dezvoltat continuu, până când a devenit un grup de referinţă în domeniul transporturilor şi turismului în România. În afara ţării a dezvoltat afaceri în Germania şi Republica Moldova.

În 2017, Dragoş Anastasiu a finalizat parteneriatul cu FlixBus, prima linie de business importantă a grupului Eurolines (linii de transport internaţionale). 2 ani mai târziu, în 2019, transferă toate activităţile turistice către Grupul DER Touristik şi iese, astfel, din industria turistică.

 

Grupul Eurolines este astăzi specializat în servicii de ospitalitate, închiriere de maşini şi servicii de suport.

Dragoş Anastasiu deţine Green Village 4* Resort în Delta Dunării din 2015 şi franciza Enteprise Rent-A-Car din 2014.

Dragoş Anastasiu este preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Germane şi membru al Consiliului Consultativ al Romanian Business Leaders.

Dragoş Anastasiu este pasionat de sport şi educaţie. Îi plac proiectele noi şi crede cu tărie în noile generaţii de antreprenori, pe care le sprijină activ, implicându-se cu entuziasm în diferite programe de educaţie practică pentru tineri şi profesori din sistemul de învăţământ de stat, precum: www.superteach.ro