Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Johan Meyer
CEO, Franklin Templeton Investments Manager de portofoliu,Fondul Proprietatea

Johan Meyer este manager de portofoliu al Fondului Proprietatea şi CEO al Franklin Templeton Investment Management Ltd UK, Sucursala Bucureşti, începând cu 1 aprilie 2018, după ce a fost co-CEO şi co-manager de portofoliu din noiembrie 2016, când s-a relocat în Romania.

 

În calitatea sa actuală, este responsabil de stabilirea strategiei generale a Fondului Proprietatea, cel mai mare fond listat la Bursa de Valori Bucureşti, oferind îndrumare şi thought leadership pentru echipa Franklin Templeton din Bucureşti.

 

Domnul Meyer s-a alăturat Franklin Templeton Investments în 2004 şi, înainte de rolul său din Bucureşti, a fost managing director pe Africa de Sud şi director de strategie pentru Africa în cadrul Templeton Emerging Markets Group.

 

Deţine o diplomă de licenţă cu specializare în comerţ şi o diplomă de studii postuniversitare în economie obţinute la Universitatea din Pretoria. Vorbeşte engleză, afrikaans şi româna la nivel elementar.

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali