Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati. Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Daniel Boaje
Director General, McDonald’s Romania

Daniel Boaje este, din martie 2011, Director General al McDonald’s în România, un business care acoperă 21 de oraşe din România cu 72 de restaurante şi 4500 de angajaţi. Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta.

Absolvent al Executive MBA Asebus, Daniel Boaje are o experienţă solidă în management şi leadership în McDonald’s, companie pentru care a lucrat 10 ani până în 2004 şi în cadrul căreia a revenit ca Director de Business Development în 2010.

Cariera sa a fost consolidată în domeniul financiar între 2004-2010, perioadă în care a fost Director Operaţional şi, apoi, Director Executiv al Cetelem IFN-BNP Paribas.

În 1996 devine primul şef de restaurant al spaţiului din Piaţa Romană, ajuns astăzi unul dintre cele mai bune restaurante ale companiei. A lucrat acolo vreme de cinci luni, iar apoi a fost promovat, devenind consultant, poziţie din care coordona activitatea a şase restaurante. După încă un an a devenit responsabil pentru o regiune din România, vreme de trei ani; din 1999 a fost numit directorul de operaţiuni al McDonald's România, fiind, la 29 de ani, cel mai tânăr dintre toţi cei care ocupau poziţii similare în filialele din Europa.