Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO Telekom România

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin.

--------------------------------------------------------------------------

Vladan Pekovic, CEO, Telekom România

 
 

Vladan Pekovic este licenţiat în Inginerie Electrică, cu specializare în telecomunicaţii mobile şi tehnologia informaţiei, în cadrul Universităţii din Muntenegru şi, pe parcursul carierei sale profesionale, a urmat programe educaţionale la European School of Management and Technology Berlin, ESSEC Business School, Franţa, Duke University, Statele Unite ale Americii, INSEAD Business School, Franţa.

A debutat în carieră în 1998, în calitate de inginer pentru ProMonte GSM. În perioada 2000-2004 a ocupat mai multe poziţii în cadrul Ericsson Mexico, SUA, Algeria, iar în 2004 a avut primul contact cu Telekom, SUA, în calitate de Switch Manager. Ulterior, a ocupat poziţii de Project Manager Integrare pentru Crnogorski Telekom (2005-2006), Manager Regional de Program la Glotel Inc (2006-2007), Director Executiv Tehnologie la M:tel d.o.o. (2007-2009).

În vara anului 2009 a revenit la Crnogorski Telekom, unde a deţinut funcţia de Director de Programe (2009-2010) şi de Director de Reţea şi Servicii (2010 -2013). În perioada 2013-2014 a ocupat funcţia de Preşedinte al Consiliului de Supervizare al NetWorkS!.

Din 2013 a revenit în Telekom, ocupând poziţii de Director Reţea, Director Tehnologie în cadrul T-Mobile Polska şi Director Executiv Tehnologie şi Informaţie în cadrul Crnogorski Telekom. Din 2017 este parte din echipa Telekom Romania, mai întâi în calitate de Director Executiv Tehnologie şi Informaţie, iar din noiembrie 2020 ca Director General.

 

Evenimentul poate fi vizualizat pe site-urile www.zf.rowww.businessmagazin.ro, cat si pe Facebook:

https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

 
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali