Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati. Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Liviu Dragan
CEO, TotalSoft
Liviu Dragan a infiintat si conduce de 20 ani cel mai puternic producator de software pentru business din Romania, compania TotalSoft. Vizionar si carismatic, Dragan este un un model de etica si atitudine, ale carui valori solide si-au pus amprenta pe evolutia sanatoasa si profitabila a companiei. 
Sustinator al produselor software proprietate intelectuala si al specialistilor romani, Dragan este creatorul a doua dintre cele mai puternice branduri IT romanesti: TotalSoft si Charisma. Cele două marci reprezinta o carte de vizita autentica pentru industria autohtona de software in 29 tari de pe 4 continente.
 
In calitate de membru fondator si de Presedinte al Asociatiei Patronale a Industriei de Software si Servicii (perioada 2005-2011), Liviu s-a implicat activ in promovarea industriei IT romanesti. Este cel care a introdus conceptul de management de proiect in Romania (prin sistemul Primavera) si a contribuit la  crearea celei mai mari aplicatii de e-procurement la nivel european (www.e-licitatie.ro).
 
A absolvit Magna Cum Laude secţia Energetica a Universitatii Politehnice Bucuresti, are un MBA obtinut de la ASSEBUS & Washington University si a primit Ordinul National “Pentru Merit” in gradul de Cavaler acordat de Presedintele Romaniei pentru intreaga activitate stiintifica si de cercetare, precum si pentru contributia deosebită la dezvoltarea si promovarea tehnologiei informatiei si comunicatiilor in Romania.