Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Intalnirile au ca scop schimbul de informatii, sfaturi si idei de la oameni cu experienta pe acest nivel. Intalnirile au loc seara si sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin, intr-un cadru informal, ce permite schimbul direct de idei, impartasirea experientelor si networking-ul.

Concluziile discutiilor purtate sunt reflectate editorial in urmatoarea editie a BUSINESS Magazin

 

Liviu Dragan, CEO TotalSoft
 
Liviu Dragan - despre drumul lung dintre idee si success 
 
 
Despre Liviu Drăgan
 
Liviu Drăgan a înfiinţat şi conduce de 20 ani cel mai puternic producător de software pentru business din România, compania TotalSoft. Vizionar şi carismatic, Drăgan este un un model de etică şi atitudine, ale cărui valori solide şi-au pus amprenta pe evoluţia sănătoasă şi profitabilă a companiei. 
Susţinător al produselor software proprietate intelectuală şi al specialiştilor români, Drăgan este creatorul a două dintre cele mai puternice branduri IT româneşti: TotalSoft şi Charisma. Cele două mărci reprezintă o carte de vizită autentică pentru industria autohtonă de software în 29 ţări de pe 4 continente.
 
În calitate de membru fondator şi de Preşedinte al Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii (perioada 2005-2011), Liviu s-a implicat activ în promovarea industriei IT româneşti. Este cel care a introdus conceptul de management de proiect în România (prin sistemul Primavera) şi a contribuit la  crearea celei mai mari aplicaţii de e-procurement la nivel european (www.e-licitatie.ro).
 
A absolvit Magna Cum Laude secţia Energetică a Universităţii Politehnice Bucureşti, are un MBA obţinut de la ASSEBUS & Washington University şi a primit Ordinul Naţional “Pentru Merit” în gradul de Cavaler acordat de Preşedintele României pentru întreaga activitate ştiinţifică şi de cercetare, precum şi pentru contribuţia deosebită la dezvoltarea şi promovarea tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor în România.
Astăzi, la aniversarea a 20 de ani de business orientat către client, spre inovaţie şi transformarea nevoilor pieţei în competenţe, Liviu Drăgan vine la MEET THE CEO să vorbească despre drumul lung dintre idee şi succesul internaţional al unei companii româneşti.