Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
Meet the Employer este o videoconferinţă săptămânală dedicată celor mai noi tendinţe din domeniul resurselor umane, văzută prin prisma celor mai dinamici angajatori din economie. Evenimentul se adresează atât candidaţilor, cât şi angajatorilor care vor să arate ce planuri de recrutare au, pentru ce roluri vor să facă angajări, ce conţine pachetul de beneficii oferit angajaţilor şi care este viitorul industriei pe care o reprezintă.
 
Meet the employer este un ”marketplace” al informaţiilor despre piaţa muncii din România, văzută prin prisma angajatorilor care caută să-şi extindă echipele şi să arate cum se diferenţiază pe piaţă.
 
Videoconferinţa este o oportunitate de promovare a politicilor de recrutare ale celor mai dinamici angajatori în faţa candidaţilor din middle şi top management şi experţi în diferite arii de activitate.
 
Află mai multe
INVITAT SPECIAL
INVITAT SPECIAL Ligia Ardelean
Global Delivery Center Lead, Atos Romania & Operations Head for Data Center Hosting, Atos Global

Absolventă de Relaţii Internaţionale cu 14 ani de experienţă în strategie de clienţi şi vânzări şi peste 8 ani experienţă în IT Service Management, Ligia Ardelean conduce în prezent un Centru Global de Operatiuni cu 2.600 de specialisti în cadrul Atos. Cu o vechime de peste 8 ani in grupul francez de servicii IT si consultanta, Ligia supervizeaza, printre altele, managementul proceselor critice în operaţiuni, finanţe şi resurse umane, asigurand indeplinirea obiectivelor si atingerea indicatorilor de performanta. O prioritate la fel de mare are grija asigurarii bunăstarii angajatilor aflati in responsabilitatea ei, prezenti in birourile Atos din Bucureşti, Braşov, Iaşi şi Timişoara, sau lucrand in regim de telemunca de pe tot teritoriul tarii.

 

 

INVITAT SPECIAL Iuliana Polverea
Recruitment Manager , Atos Romania

Absolventa de Jurnalism si relatii publice, cu aproximativ 15 ani de experienta in comunicare, resurse umane si management, ultimii 8 ani fiind dedicati zonei de recrutare. In prezent, Iuliana coordoneaza intreaga activitate de recrutare Atos Romania fiind totodata un pilon important si in celelalte divizii ale departamentului de Resurse Umane.

Pasiunea pentru oameni, curiozitatea si ambitia de a face lucrurile cat mai bine si totodata diferit, sunt cateva din motivele pentru care orice provocare este defapt o noua oportunitate pentru comunicare si inovatie.  

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali