Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
Meet the Employer este o videoconferinţă săptămânală dedicată celor mai noi tendinţe din domeniul resurselor umane, văzută prin prisma celor mai dinamici angajatori din economie. Evenimentul se adresează atât candidaţilor, cât şi angajatorilor care vor să arate ce planuri de recrutare au, pentru ce roluri vor să facă angajări, ce conţine pachetul de beneficii oferit angajaţilor şi care este viitorul industriei pe care o reprezintă.
 
Meet the employer este un ”marketplace” al informaţiilor despre piaţa muncii din România, văzută prin prisma angajatorilor care caută să-şi extindă echipele şi să arate cum se diferenţiază pe piaţă.
 
Videoconferinţa este o oportunitate de promovare a politicilor de recrutare ale celor mai dinamici angajatori în faţa candidaţilor din middle şi top management şi experţi în diferite arii de activitate.
 
Află mai multe
INVITAT SPECIAL
INVITAT SPECIAL Mihaela Ionita
Director de Resurse Umane, ING Bank România
Având peste 15 ani de experienţă în consultanţă de business, vânzări şi resurse umane în cadrul unor companii prestigioase la nivel naţional şi internaţional, Mihaela Ioniţă a preluat rolul de Director de Resurse Umane al ING Bank România în ianuarie 2023.
 
Anterior, ea a ocupat poziţia de Head of HR al Lidl România pentru aproape 2 ani, urmând pe parcursul carierei sale ariile de consultanţă, apoi business şi, în cele din urmă, resurse umane.
 
Cariera ei a început în cadrul Deloitte şi KPMG, alăturându-se apoi companiei Xerox România în 2008, unde a coordonând atât activităţi de vânzări, dar şi procese operaţionale. Din 2011 a devenit HR Director pentru aceeaşi companie, acoperind totodată 6 ţări din Europa Centrală şi de Est. În 2013 a acceptat o provocare internaţională şi a devenit People Services Manager pentru Coca Cola HBC Business Services Organisation (shared service center), relocându-se pentru 3 ani în Bulgaria. Ulterior a preluat poziţia de Country HR Manager pentru România la Coca Cola HBC, până în februarie 2021. 
 
Mihaela este absolventă a Facultăţii de Relaţii Economice din cadrul ASE Bucureşti, deţinând totodată şi un MBA în economie la Central European University din Viena.
 
Aşa cum se descrie ea însăşi, Mihaela este pasionată de dezvoltarea organizaţiilor în parteneriat cu colegii din business şi prin promovarea unei culturi deschise, colaborative, care stimulează înalta performanţă.

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali