Conferinţe
AGENDĂ

09.00-09.30 Primirea invitaţilor & Welcome Coffee

09.30-09.40 Welcome speech: Sorin Pîslaru, Redactor Şef,  Ziarul Financiar

09.40-12.00 Panel Noua direcţie în materie de insolvenţă”

Moderatori:

Sorin Pîslaru, Redactor Şef,  Ziarul Financiar

Cristian Moga, Redactor, Ziarul Financiar

·         Vasile Godîncă-Herlea, Asociat coordonator, CITR – Finanţarea în insolvenţă. Modalităţi, practici şi particularităţi

Cu o vechime de peste 14 ani în activitatea de practician în insolvenţă, echipa CITR este liderul pieţei de profil din România.

·         Dorin Petcu, Partener, TZA Insolvenţă S.P.R.L.  –  Reorganizarea judiciară, între mit şi realitate

TZA Insolvenţă S.P.R.L. reprezintă forma de organizare specializată a societăţii de avocaţi Ţuca Zbârcea & Asociaţii. Prin echipa sa de practicieni în insolvenţă, TZA Insolvenţă S.P.R.L. desfăşoară o gamă largă de activităţi, de la litigii complexe de faliment, recuperare creanţe, fraude, reorganizare, fuziuni şi achiziţii, divizări şi până la restructurarea operaţională şi financiară a întreprinderilor.

·         Stan Tîrnoveanu, Partener, ZRP Insolvency S.P.R.L. – Insolvenţa grupului de societăţi. Avantajele coordonării procedurilor.

ZRP Insolvency S.P.R.L. este o societate profesională cu răspundere limitată, ce oferă servicii de consultanţă în domeniul insolvenţei, fiind unul dintre cei mai reputaţi jucători pe piaţa de profil din România.

·         George Albert Ionescu, Managing Partner, Casa de Insolvenţă Ionescu şi Sava – Impactul noului cod al insolvenţei asupra mediului de business

Casa de Insolvenţă Ionescu şi Sava asistă pe piaţa locală unele dintre cele mai mari companii din industria farmaceutică, auto, bănci şi servicii financiare, real estate sau producţie industrială. 

·         Florin Dănescu, Preşedinte executiv, A.R.B. (Asociaţia Română a Băncilor)

Asociaţia numără în prezent 39 de membri, instituţii de credit cu capital majoritar privat sau de stat şi sucursale ale unor bănci străine.

·         Arin Octav Stănescu, Preşedinte, U.N.P.I.R. (Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România)

·         Marian Ambrosie, Proprietar, Pati-Pan Mariano S.R.L.

Societatea are ca principal obiect de activitate producţia de produse de morărit, de panificaţie şi de patiserie.

·         Ionuţ Dogaru, Country Manager, Resolute Lar Romania S.R.L.

RLR este o companie specializată în managementul activelor aflate în dificultate, având în prezent în portofoliu mai multe centre comerciale aflate în insolvenţă sau preluate de băncile finanţatoare, dar şi diverse proiecte de restructurare a portofoliilor de credite neperformante pentru mai multe bănci din România.

12.00 Business Lunch