Conferinţe
LOCAŢIE
Hotel Marshal Garden + Sala Ametist - 01 January ora

Calea Dorobanti nr.50B

Situat in inima capitalei, in imediata apropiere a Pietei Romane si a Academiei de Studii Economice, pe Calea Dorobantilor, intr-o zona cu importante obiective si atractii turistice, HOTEL MARSHAL GARDEN 5* va ofera posibilitatea sa descoperiti un alt fel de Bucuresti.

 
Desi se afla la numai doi pasi de unul dintre cele mai frenetice si animate locuri din capitala, hotelul nostru se bucura de multa liniste. Este o locatie privilegiata, in apropierea unor apreciate restaurante, cafenele, magazine, dar si a tuturor obiectivelor de interes.
 
O locatie care poate fi accesata usor indiferent de directia din care veniti: este la 3 minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Romana, Gara de Nord de afla la 2 km iar aeroportul international Henri Coanda este la numai 15 km departare.
 
Hotel Marshal Garden va ofera posibilitatea organizarii de evenimente corporate in sali de conferinta dotate cu echipamente ultramoderne - sala Ametist - capacitate 80 de persoane (aranjament teatru), situata la etajul 6 al hotelului.