Conferinţe
Parteneri
 • Petrom
  Petrom
  PARTENER BRONZE

  OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier din sud-estul Europei, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Gaze şi Energie, Rafinare şi Marketing. Grupul şi-a consolidat poziţia pe piaţa petrolieră din sudestul Europei în urma unui amplu proces de modernizare şi eficientizare, pentru a cărui implementare au fost realizate investiţii de peste 8,8 miliarde euro în ultimii opt ani.

 • E.ON
  E.ON
  PARTNER

  E.ON

  Grupul E.ON în România este activ pe piaţa locală în domeniile furnizării şi distribuţiei de gaze naturale şi energie electrică, deservind circa 3 milioane de clienţi. Aria de activitate a companiilor E.ON  acoperă 20 de judeţe în partea de nord a ţării. Compania platformă, E.ON România, deţine participaţii la E.ON Energie România, E.ON Gaz Distribuţie, E.ON Moldova Distribuţie, E.ON Servicii Tehnice. Din Grupul E.ON în România mai face parte şi compania E.ON Servicii Clienţi. De la venirea sa pe piaţa românească, în anul 2005, grupul E.ON a investit peste un miliard de euro. Mai multe detalii gasiti pe http://www.eon-romania.ro/

 • BRD - Groupe Societe Generale
  BRD - Groupe Societe Generale
  PARTNER BRONZE

 • Casa de avocatura Ionescu&Sava
  Casa de avocatura Ionescu&Sava

  Cu o prezenta consistenta de 10 ani pe piata, Ionescu si Sava asista mari jucatori din industria farmaceutica, dar si din domeniile auto, banci si servicii financiare, dezvoltare imobiliara sau productie industriala. Ariile principale de expertiza ale echipei Ionescu si Sava includ litigii, drept fiscal, dreptul concurentei, insolventa, drept bancar, fuziuni si achizitii s.a. www.ionescusava.ro.