Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

VentureConnect, proiect ce a pornit în 2010 din nevoia de a facilita contactul direct dintre investitori şi antreprenorii din domeniile IT/Tehnologie/Online, este prima iniţiativă de pitching organizată pentru comunitatea locală. Următoarea întâlnire este stabilită pentru 7 iulie, la Connect HUB, în parteneriat cu Ziarul Financiar.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Radu Georgescu
Serial Entrepreneur & Venture Capitalist,
Radu Georgescu  este un antreprenor în serie român şi investitor în companii tehnologice din România dar şi din alte ţări.
 
În 1992, a lansat prima afacere (GECAD Software), o companie specializată în producţia şi distribuţia de soluţii software. Ulterior, compania şi-a lărgit portofoliul, acum GECAD Group investind în companii tehnologice, din domenii precum securitatea IT, cloud, SaaS, ecommerce, metode de plată şi cryptocurrencies (www.gecad.com). În afara business-urilor în care este investitor prin intermediul GECAD Group, Radu Georgescu face parte din Consiliul Director al mai multor companii locale şi internaţionale, cele mai multe din domeniul tehnologic.
 
În decursul carierei sale, Radu Georgescu a realizat câteva importante tranzacţii, printre care vânzarea în 2003 a tehnologiei RAV Antivirus către Microsoft. În urma acestei tranzacţii, o echipă de aproape 20 de specialişti în securitate IT au fost cooptaţi în echipa de securitate a Microsoft şi cei mai mulţi dintre ei se ocupă şi acum să asigure securitatea produselor binecunoscutei companii tehnologice.
 
În 2010, un alt exit de succes este vânzarea companiei GECAD ePayment, acum PayU România, către grupul sud-african Naspers. 
 
2013 a fost anul ce a marcat cel de-al treilea exit de amploare, când Francisco Partners a achiziţionat de la GECAD Group compania globală Avangate.
 
Radu s-a implicat de-a lungul carierei sale în dezvoltarea ecosistemului antreprenorial din Romania fiind activ în iniţiative precum Venture Connect.