Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

VentureConnect

VentureConnect, proiect ce a pornit în 2010 din nevoia de a facilita contactul direct dintre investitori şi antreprenorii din domeniile IT/Tehnologie/Online, este prima iniţiativă de pitching organizată pentru comunitatea locală. Următoarea întâlnire este stabilită pentru 7 iulie, la Connect HUB, în parteneriat cu Ziarul Financiar.
 
Din 2012, VentureConnect a evoluat de la un eveniment bianual de tip match-making antreprenor-investitor la o întreagă platformă de sprijin pentru antreprenori prin diverse programe de mentorat lansate şi o comunitate digitală de business-angels. 
 
Până în prezent, prin intermediul VentureConnect s-au finalizat două investiţii semnificative: în 2011 proiectul www.tjobs.ro, platformă de recrutare online ce a atras finanţare din partea lui Andreas Cser (business-angel Fraser Finance), Alexis Bonte şi  Fundaţia Post-Privatizare, iar BITTNET Systems (http://www.bittnetsystems.ro/), lider de piaţă în sectorul de Network Training din România, a anunţat primirea unei investiţii din partea lui Răzvan Căpăţînă, business-angel român. 
 
Întâlnirea din 7 iulie propune un nou concept, evenimentul va include două sesiuni de pitch: prima parte este gândită pentru companiile early-stage în căutarea unei investiţii seed, în cea de-a doua parte urmând prezentările companiilor mai mature ce au nevoie de o infuzie de capital mai substanţială. 
 
Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul oficial VentureConnect