Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER SILVER PARTENER PARTENER BRONZE PARTNER PARTENER PARTENER
Share event
Parteneri
 • Estoria CITY
  Estoria CITY
  PARTENER PRINCIPAL

  Estoria City is one of the largest urban reconversion projects seen in Bucharest, that reclaims a former industrial site for the benefit of the City and her citizens.

  Its size and uniqueness will make Estoria City an anchor of credibility and reputation in the East of the city, whose development is the next big thing happening in Bucharest. 

  As mixed use projects are the future of urban living, Estoria City will expand Bucharest with a district that offers office, residential and retail spaces along with valuable add-ons such as communal connection areas, green zones and community projects.

 • Mazars Romania
  Mazars Romania
  PARTENER SILVER

  Mazars este un parteneriat internaţional, ce oferă servicii integrate de audit şi consultanţă contabilă, fiscală, financiară şi juridică*. Operând în peste 90 de ţări şi teritorii din întreaga lume, ne bazăm pe expertiza a 42.000 de profesionişti – 26.000 în parteneriatul integrat Mazars şi 16.000 prin Mazars North America Alliance – pentru a asista clienţi de toate dimensiunile, în fiecare etapă a dezvoltării lor.

  În România, Mazars are o experienţă de peste 26 de ani în audit, servicii de consultanţă fiscală, financiară, contabilă, HR şi salarizare. Puterea noastră constă în oamenii cu care lucrăm – echipa locală cuprinde 7 parteneri şi 250 de profesionişti.

   

  *unde este permis de legislaţia în vigoare a ţării

   

 • Aqua Carpatica
  Aqua Carpatica
  PARTENER

 • Cushman & Wakefield Echinox
  Cushman & Wakefield Echinox
  PARTENER BRONZE

  Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând în toate segmentele pieţei imobiliare, inclusiv pe piaţa rezidenţială şi afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deţinut şi operat independent. Echipa de peste 60 de profesionişti şi colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor şi chiriaşilor.

  Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul companiei www.cwechinox.com

   

 • Enterprise Concept
  Enterprise Concept

  Impreuna reusim sa inovam.
   
  Lider in ceea ce priveste numarul de procese automate implementate in Romania, Enterprise Concept este o companie infiintata in urma cu 14 ani. 
   
  Specializarea companiei este reprezentata de Business Process Management si Digital Process Automation. Avand peste 65 de consultanti business si tehnici, Enterprise Concept detine in portofoliul ei 6 din Top 10 companii din Romania, raportat la cifra de afaceri anuala.  

   

 • Microsoft
  Microsoft
  PARTNER

  Fondată în 1975, Microsoft facilitează transformarea digitală într-o eră guvernată de servicii cloud şi soluţii inteligente. Misiunea companiei este aceea de a permite fiecărei persoane şi fiecărei organizaţii de pe planetă să îşi atingă pe deplin potenţialul. Strategia Microsoft constă în dezvoltarea celor mai bune platforme şi servicii de productivitate pentru a pune la dispoziţia companiilor soluţii cloud şi inovatoare care au la bază inteligenţa atificială.

  Microsoft a deschis primul birou în România în 1996 şi este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa soluţiilor software şi cloud globală şi locală. Customer Excellence and Support (CE&S) este al doilea centru de suport din Europa, fiind în acelaşi timp un hub de ingineri profesionişti care stau alături de clienţi şi parteneri pentru a dezvolta soluţii avansate de suport.

   

 • DocProcess
  DocProcess
  PARTENER

  DocProcess este o companie românească antreprenorială, care dezvoltă soluţii de digitalizare în cloud pentru eficientizarea şi automatizarea proceselor de achiziţii, vânzări, logistice şi financiar-contabile în cadrul unui ecosistem de business. DocProcess oferă o suită de produse, care ajută companiile să elimine hârtia şi munca manuală repetitivă: DocXchange - automatizare fluxuri Purchase-2-Pay si Order 2 Cash, precum si supply chain financing, DxArchive - arhivare electronica şi DxContract - contract management in cloud. DocProcess are peste 3,500 clienţi printre care Carrefour, Cora, Altex, Mondelez sau Albalact şi lucrează cu companii globale din diverse industrii precum e-commerce, producţie, logistică, servicii ca BPO, farma, fianciar-bancar.

   

 • Iqos
  Iqos
  PARTENER

  .

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali