Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Evenimentul Branduri Româneşti se transforma in video-conferinta Branduri româneşti pentru revenirea economiei


Pentru ca prioritatea in prezent este sanatatea si siguranta noastra, a tuturor, Ziarul Financiar va transforma evenimentul Branduri româneşti in video-conferinta, in cadrul acesteia urmand a se aborda teme de discutie actualizate pornind de la contextul pietei in timp de criza.

In conditiile in care contextul actual nu mai permite realizarea de evenimente si conferinte, Ziarul Financiar, in incercarea de a da in continuare o voce si un canal de comunicare mediului de afaceri, va organiza periodic, pana la revenirea situatiei la normal, o serie de videoconferinte pe teme de actualitate transmise pe platformele online – site si pagini de social media.

Tinand cont de cererea foarte mare de informatie specializata de business din aceasta perioada, acoperirea editoriala oferita prin participarea la videoconferintele ZF vine sa sustina transmiterea mesajelor partenerilor nostri si, prin formatul interactiv, sa faciliteze dialogul cu audienta si alti reprezentanti ai mediului de business.

 

Criza generata de pandemia COVID – 19 a lovit peste noapte in afacerile tuturor companiilor, care trebuie sa se adapteze la noile conditii si la un viitor incert.

Insa nevoie de comunicare a devenit si mai mare. Oamenii, antreprenorii, angajatii si angajatorii vor sa stie ce solutii sunt, cum s-au adaptat companiile la noile conditii, ce se poate face pentru continuarea activitatii.

 

Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/


 

 

Află mai multe
SPEAKERI
Cristian Sporiş
vicepresedinte corporatii , Raiffeisen Bank Romania

.

Rudolf Vizental
CEO, ROCA

Iniţiator, membru fondator şi actual CEO al Platformei ROCA, Rudolf Vizental are 15 ani de experienţă în activităţi de restructurare şi alţi cinci de activitate în domeniul bancar. Acesta s-a specializat în înţelegerea şi depăşirea situaţiilor de impas economic şi financiar ale companiilor. A coordonat cu succes restructurarea a zeci de afaceri din România. În prezent, prin intermediul ROCA, identifică oportunităţi de investiţii în companiile româneşti şi plasează eficient resursele aduse de investitori.

 

Mircea Turdean
CEO, Farmec

.

Felix Pătrăşcanu
Founder, FAN Courier

Felix Patrascanu graduated from Law University in 1994. Exactly the same year he started collaboration with a courier company and three years later he was putting the foundations of the current FAN Courier company along with Adrian Mihai and Neculai Mihai.

Felix Patrascanu is a founding member of the Association of Courier Operators in Romania (AOCR), a member of the Romanian Business Leaders board and leader of the RePatriot project.

In 2014, Felix Pastrascanu was named entrepreneur of the Year in the second the new edition of the Business Review Gala, as well as Manager of the Year, granted by Govnet at the Courier Excellence Awards 2014.

 

 

Cătălin Păunescu
Managing Director , Star Storage

.A pus bazele companiei Star Storage, in august 2000, la doar 25 de ani, imediat dupa finalizarea Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica. Sub conducerea sa, Star Storage a devenit leader pe piata din Romania in solutii pentru protectia si managementul informatiilor (date si documente). Catalin Paunescu este adeptul unei culturi organizationale bazate pe performanta si promotorul principalelor proiecte strategice demarate si dezvoltate de companie, alaturi de echipa manageriala, printre care lansarea Centrului de Date Star Storage in septembrie 2009, investitii permanente in tehnologii de ultima generatie care sa raspunda cat mai eficient nevoilor clientilor sai si crearea unui portofoliu de servicii Cloud adaptat oricarui tip de companie.

Constantin Boromiz
Fondator , Boromir

.

Adrian Docea
Creative Director, Heraldist & Wondermarks

Adrian Docea este fondator al Heraldist & Wondermarks, agenţia de branding & comunicare cu birouri în Cluj, Bucureşti şi San Francisco, care a creat primul brand de oraş din România, primul brand de regiune din România şi acum ajută companii fondate în România - precum Profi, Cris Tim, 7card, Electric Castle, Elis Pavaje, Macon, Untold - să îşi construiască branduri puternice. A coordonat strategia de comunicare a brandurilor companiei americane Mars Inc. în 14 ţări şi a fost premiat de 12 ori cu Effie Awards, cea mai importantă recunoaştere internaţională în marketing. Este fondator al Şcolii de Inovaţie de la Cluj, prima şcoală românească de creativitate, care pregăteşte minţile care vor schimba România.

 

Giampaolo Manzonetto
director general , Lactalis România, LaDorna şi Parmalat România

.

Leonard Mihoc
fondator , Bere Nemţeană

.

Eduard Alexianu
director comercial, Merlin's Beverages

.

Iosif Forgaci
Proprietar, Pleuro Ind

.

Claudiu Necşulescu
Proprietar , Jidvei

.

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali