Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Videoconferinta BRANDURI ROMANESTI PENTRU REVENIREA ECONOMIEI

Evenimentul Branduri Româneşti se transforma in video-conferinta Branduri româneşti pentru revenirea economiei


Pentru ca prioritatea in prezent este sanatatea si siguranta noastra, a tuturor, Ziarul Financiar va transforma evenimentul Branduri româneşti in video-conferinta, in cadrul acesteia urmand a se aborda teme de discutie actualizate pornind de la contextul pietei in timp de criza.

In conditiile in care contextul actual nu mai permite realizarea de evenimente si conferinte, Ziarul Financiar, in incercarea de a da in continuare o voce si un canal de comunicare mediului de afaceri, va organiza periodic, pana la revenirea situatiei la normal, o serie de videoconferinte pe teme de actualitate transmise pe platformele online – site si pagini de social media.

Tinand cont de cererea foarte mare de informatie specializata de business din aceasta perioada, acoperirea editoriala oferita prin participarea la videoconferintele ZF vine sa sustina transmiterea mesajelor partenerilor nostri si, prin formatul interactiv, sa faciliteze dialogul cu audienta si alti reprezentanti ai mediului de business.

Criza generata de pandemia COVID – 19 a lovit peste noapte in afacerile tuturor companiilor, care trebuie sa se adapteze la noile conditii si la un viitor incert.

Insa nevoie de comunicare a devenit si mai mare. Oamenii, antreprenorii, angajatii si angajatorii vor sa stie ce solutii sunt, cum s-au adaptat companiile la noile conditii, ce se poate face pentru continuarea activitatii.

Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/


 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali