Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

CELE MAI INOVATOARE COMPANII DIN ROMÂNIA - 2030

 

Business Magazin organizează conferinţa cu tema “Cele mai inovatoare companii din România”.

 

CELE MAI INOVATOARE COMPANII DIN ROMÂNIA - 2020

 

Într-o societate aproape complet digitalizată, un model de business nu poate fi funcţional decât dacă dedică şi o parte importantă zonei de inovare. Inovaţia atinge însă toate domeniile societăţii, de la servicii medicale, la educaţie sau managementul afacerilor.


În cazul companiilor care activează pe plan local, chiar dacă investiţiile dedicate inovării nu se ridică încă, nici ca sume efective, nici ca procentaj din cifra de afaceri, la nivelul înregistrat de state cu o puternică tradiţie în acest sens, există numeroase proiecte de succes, care îşi lasă amprenta asupra mediului de business şi, uneori, chiar asupra societăţii în întregul său.

Iniţiativele private din sfera inovaţiei nu lipsesc nici în contextul pandemic, dovadă şi proiectele înscrise în catalogul „Cele mai inovatoare companii din România”, pe care îl vom lansa în cadrul evenimentului.

Aflată la cea de-a şaptea ediţie, conferinţa dedicată celor mai inovatoare companii din România este un eveniment dedicat recunoaşterii celor mai inovatoare companii de pe piaţa locală - de la start-up-uri, până la multinaţionale.

În cadrul conferinţei,  autorităţile şi reprezentanţii mediului de business prezintă şi discută strategii de sprijinire a inovaţiei, care pot asigura o economie dinamică, creşteri susţinute şi o piaţă efervescentă. 

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali