Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

Videoconferinţa Povestea Brandurilor Româneşti de Vin

CUM S-AU ADAPTAT PRODUCĂTORII DE VIN ÎN PANDEMIE PENTRU A MERGE MAI DEPARTE
 
În această perioadă, în care propria locuinţă ne ţine nu de puţine ori loc de cafenea, restaurant şi bar totodată, ca să nu mai zicem de sală de fitness sau cinema, celor mai mulţi dintre noi ne e dor de multe lucruri, dar mai ales de alţi oameni. De socializare de fapt, de a putea să împărtăşeşti idei şi păreri la o cafea cu prietenii şi de a putea să dezbaţi despre lume şi viaţă în jurul unui pahar de vin. Aşa a apărut varianta video a întâlnirilor cu prietenii şi familia, facilitate de Zoom, Whatsapp şi alte platforme similare. De aici la videoconferinţe nu a fost decât un pas, iar mai departe au apărut rapid variaţiuni pe aceeaşi temă. 
 

Printre primii care s-au repliat în această perioadă au fost jucătorii din industria vinului, care au închinat - virtual - un pahar de vin cu iubitorii de licori ale lui Bacchus, organizând fie degustări online, fie lansări de noi vinuri pe internet.

Este aceasta însă o soluţie temporară sau regulile de distanţare socială impuse acum ar putea să ne determine ca şi pe viitor să ciocim un pahar de la distanţă? Ce alte soluţii au găsit producătorii de vin în pandemie, ne spun chiar ei.

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali