Conferinţe
DESPRE EVENIMENT
BUGET 2021 – CUM PREGATIM VIITORUL? CUM REZOLVAM ECUATIA DE BUSINESS A NOULUI AN?
 

Ziarul Financiar impreuna cu partenerul sau BRD-SocGen propune un “turneu virtual” de cinci videoconferinte regionale la care vom aduce la aceeasi masa antreprenori, CEO, bancheri, macroeconomisti, experti si analisti pentru ne sfatui impreuna cum e mai bine sa abordam 2021.

Cea de-a cincea videoconferinta regionala se va axa pe zona TRANSILVANIA, ce va cuprinde: Brasov, Sibiu, Mures, Alba, Cluj, Bihor, Maramures, Salaj.
 
La sase luni de la izbucnirea celei mai mari crize de sanatate, din economie si societate de la al doilea razboi mondial incoace, exista o SINGURA CERTITUDINE: ca de acum inainte lumea va fi guvernata de INCERTITUDINE.

Aparent, la debutul pandemiei, in martie 2020, aproape toti se gandeau ca perioada dificila care urma va fi doar pentru 2-3 luni, maximum pina in toamna anului 2020. Lovitura a fost neasteptata si puternica, dar ETERNIZAREA IMPREVIZIBILITATII situatiei este de fapt adevarat lovitura.

Nimeni nu stie cand, cum si in ce fel se va sfarsit aceasta criza. NIMENI, de la pescarul din Madagascar si pina la presedintele SUA, NU ARE NICI O IDEE CAND SI DACA SE VA PUTEA REVENI la situatia de dinaintea pandemiei.

Ca urmare, societatea si business-ul trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca TOTUL VA FI ALTFEL  de acum inainte.

Pentru antreprenorii si business-ul romanesc, 2021 VA FI UN MOMENT CHEIE. Cum sa bugetezi, pe ce sa te bazezi? Isi va reveni consumul? Se va da drumul la investitii?

 

 

 

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE
  • Cum se poate pregăti 2021? Pe ce te poţi baza atunci când proiectezi VENITURILE ŞI CHELTUIELILE anului următor? Cum poţi încorpora în cifre imprevizibilul?
  • Care este CONTEXTUL SPECIFIC pentru fiecare industrie, naţional, regional şi global? Ce sectoare cresc, ce sectoare scad? Unde pot apărea surprize?
  • Ce intenţii au LIDERII DE PIAŢĂ, MARILE COMPANII care domină în anumite regiuni şi de funcţionarea cărora depind oraşe întregi? Pe ce se pot baza în estimările lor?
  • Cum putem CONŞTIENTIZA noua situaţie astfel încât pur şi simplu să o considerăm noua normalitate a economiei?
  • Cum pot exemplele de adaptare la noua economie şi de rezilienţă să devina o CONFIRMARE şi o sursă de INSPIRAŢIE pentru planurile de viitor ale fiecăruia?
  • Ce putem REFLECTA despre viitor după trecerea prin această perioadă atât de traumatizantă?

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali