Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTNER BRONZE PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

În cadrul videoconferinţei vom lansa şi a şaisprezecea ediţie a Anuarului de Business al României – Cei mai mari jucători din economie, catalog care suprinde cele mai importante 80 de sectoare din business în anul pandemiei. România este pe cale să depăşească una dintre cele mai grele perioade din istorie, un an de cumpănă pentru întreaga lume. Ultimul an ne-a arătat că nu trebuie să pierzi niciun moment pentru a recupera decalajele şi pentru a investi, pentru a trece în sfârşit către un statut de ţară dezvoltată.

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE

Ziarul Financiar isi propune sa-i aduca la aceeasi masa pe executivii care se afla la carma celor mai mari jucatori din economie, pe antreprenorii care au ajuns lideri de piata cu afaceri create in urma cu 10, 20 sau 30 de ani, alaturi de institutii financiare care le sustin cresterea, consultanti, avocati, reprezentanti ai Guvernului, reprezentanti ai pietei de capital.

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali