Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTNER BRONZE PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE
Share event
Parteneri
 • DP World
  DP World
  PARTENER PRINCIPAL

   

   

   

 • EY Romania
  EY Romania
  PARTNER BRONZE
 • Immofinanz
  Immofinanz
  PARTENER PRINCIPAL

   

  .

 • ING
  ING
  PARTENER

  .

  ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională de origine olandeză care oferă servicii bancare şi de management al activelor pentru clienţi individuali, companii şi instituţii din peste 40 de ţări din Europa, America de Nord, America Latină, Asia şi Australia.

  ING Bank este prima instituţie financiară internaţională care a deschis o sucursală în România după 1989, în prezent deţinând o poziţie solidă pe piaţa locală. S-a lansat in 1994, ca bancă de nişă, de Corporate şi Investment Banking, dar s-a dezvoltat într-un ritm susţinut, prin creştere organică, iar astăzi este o bancă universală care oferă o paleta completă de produse şi servicii tuturor categoriilor de clienţi.
  ING Bank România funcţionează ca o bancă universală, servind toate categoriile de clienţi prin cele trei divizii specializate: Wholesale Banking, Mid Corporate şi Retail Banking.
   
 • ONV
  ONV
  PARTENER

  .

 • Noerr
  Noerr
  PARTENER

  Biroul Noerr din România fondat în anul 1998, dezvoltă şi oferă clienţilor soluţii viabile juridice, financiare, fiscale şi de management. De peste 20 de ani consiliem în România companii listate la bursă şi societăţi multinaţionale, afaceri de familie precum şi instituţii financiare şi investitori internaţionali. Experţii noştri se concentrează pe atragerea investiţiilor străine în România şi oferă consultanţă strategică în domeniul ajutorului de stat, financiar, juridic şi fiscal în ceea ce priveşte planificarea strategică a proiectelor de investiţie sau de extindere în România.
   
  În ultimii ani, echipa noastră s-a ocupat de unele dintre cele mai mari investiţii Greenfield şi proiecte de extindere a afacerilor în România.
 • Aqua Carpatica
  Aqua Carpatica
  PARTENER

 • CITR BRONZE
  CITR BRONZE
  PARTENER BRONZE

  CITR este liderul pieţei de insolvenţă din România. Cu o experienţă de aproape 20 de ani, societatea a fost fondată cu obiectivul însănătoşirii companiilor în dificultate şi a reintegrării acestora în circuitul economic, prin mecanisme inovatoare de reorganizare.

  CITR este aproape de clienţi prin cele zece birouri din toată ţara şi un birou în Cipru, oferă soluţii personalizate prin cei peste 150 de specialişti din echipele pluridisciplinare de caz şi susţine antreprenorii în dificultate cu expertiză complexă, dobândită în urma gestionării a peste 950 de proiecte din toate domeniile de business. În plus, gestionează cea mai complexă platformă de vânzări în insolvenţă, sales.citr.ro.

  CITR e parte a CITR Group, primul grup de firme din România specializat în remedii personalizate pentru companiile aflate în impas economic.

   

 • Antibiotice Iaşi
  Antibiotice Iaşi
  PARTENER BRONZE

  .

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali