Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT
ZF IT Generation Summit 2023. Cum accelerăm dezvoltarea ecosistemului tech? Topul celor mai performante start-up-uri 2022/2023
 
 
Într-o perioadă caracterizată de multiple provocări în economie, o prăbuşire a evaluărilor pentru start-up-uri şi o prudenţă sporită a investitorilor, există în continuare echipe care atrag finanţări de zeci de milioane de dolari şi idei care provoacă entuziasmul investitorilor, generând astfel runde de succes, atunci când mulţi alţii eşuează.
 
La a doua ediţie a summitului ZF IT Generation, cu peste 800 de ediţii ale emisiunii în urmă - în care sute de antreprenori şi stakeholderi cheie din ecosistem şi-au spus poveştile, ne uităm alături de partenerii noştri la ecosistemul de start-up-uri tech din România, cu ambiţia de a aduce în faţă modelele care merg, ideile valoroase, şi acele exemple de colaborare care pot duce mai departe întregul ecosistem tech, şi astfel şi întreaga economie. 
 
În cei trei ani şi jumătate de la lansare, emisiunea ZF IT Generation, dedicată ecosistemului local de start-up-uri de tehnologie şi realizată în prezent împreună cu BCR Innovx, a ajuns la peste 800 de ediţii în care s-au prezentat poveştile a sute de start-up-uri hi-tech cu idei de produse sau servicii care vor duce la dezvoltarea unei noi generaţii de milionari din IT ai României.
 

 

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE

Care au fost cele mai performante start-up-uri locale în ultimul an de zile?

Suntem „condamnaţi” să vedem creşteri doar pentru start-up-urile active în zona inteligenţei artificiale?

Ce modele dau cu adevărat rezultate în colaborarea dintre start-up-uri şi corporaţii?

Ce vor acceleratoarele de la start-up-uri şi ce vor antreprenorii de la acceleratoare? Unde se întâlnesc cererea şi oferta?

Sunt destui bani pe piaţă pentru câte start-up-uri avem, sau sunt mai mulţi bani decât proiecte viabile?

Ce rol joacă până la urmă banii din PNRR în ecosistemul local tech?

Ce putem face, fără intervenţia statului, pentru a accelera dezvoltarea ecosistemului tech? Cine poate ajuta cel mai mult şi cum?

 

 

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali