Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF Cele mai valoroase start-up-uri tech din Romania Cum accelerăm dezvoltarea ecosistemului tech? Topul celor mai performante start-up-uri din tehnologie 2022/2023

 

ZF IT Generation Summit 2023. Cum accelerăm dezvoltarea ecosistemului tech? Topul celor mai performante start-up-uri 2022/2023

Într-o perioadă caracterizată de multiple provocări în economie, o prăbuşire a evaluărilor pentru start-up-uri şi o prudenţă sporită a investitorilor, există în continuare echipe care atrag finanţări de zeci de milioane de dolari şi idei care provoacă entuziasmul investitorilor, generând astfel runde de succes, atunci când mulţi alţii eşuează.

La a doua ediţie a summitului ZF IT Generation, cu peste 800 de ediţii ale emisiunii în urmă - în care sute de antreprenori şi stakeholderi cheie din ecosistem şi-au spus poveştile, ne uităm alături de partenerii noştri la ecosistemul de start-up-uri tech din România, cu ambiţia de a aduce în faţă modelele care merg, ideile valoroase, şi acele exemple de colaborare care pot duce mai departe întregul ecosistem tech, şi astfel şi întreaga economie. 

În cei trei ani şi jumătate de la lansare, emisiunea ZF IT Generation, dedicată ecosistemului local de start-up-uri de tehnologie şi realizată în prezent împreună cu BCR Innovx, a ajuns la peste 800 de ediţii în care s-au prezentat poveştile a sute de start-up-uri hi-tech cu idei de produse sau servicii care vor duce la dezvoltarea unei noi generaţii de milionari din IT ai României.

 
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali