Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PRINCIPAL PARTNER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

Explozia atacurilor ransomware. Cum suplinim cu tehnologie criza de experţi în cybersecurity?

 

Cei doi ani de pandemie de Covid-19 - care au dus procentul angajaţilor din România care lucrează de la distanţă la un nivel fără precedent, chiar şi în zone altădată tabu precum administraţia publică, au provocat expunerea unei întregi noi clase de elemente din infrastructura de IT a companiilor şi instituţiilor în faţa atacatorilor cibernetici, provocare care rămâne pe agenda departamentelor de IT în condiţiile în care ridicarea restricţiilor impuse nu a dus şi nici nici nu va duce în viitorul previzibil la abandonarea muncii de la distanţă şi la revenirea completă a angajaţilor înapoi în birouri.

 

Într-un asemenea context provocator, catalizat şi de criza acută de personal din industria de cybersecurity şi, mai nou, şi de conflictul armat de la graniţa României, companiile şi instituţiile trebuie să găsească soluţii de a se folosi cât mai bine de tehnologie pentru a-şi proteja datele şi infrastructurile în contextul în care avertizările din trecut privind iminenţa unor atacuri de amploare au devenit realitate şi mari companii din România chiar s-au trezit cu echipamentele blocate şi incapabile să-şi desfăşoare normal operaţiunile.

 

Ediţia ZF Cybersecurity Trends din 2022 îşi propune să treacă în revistă pe de o parte situaţia atacurilor cibernetice şi a riscurilor existente şi, pe de altă parte, şi a soluţiilor tehnologice disponibile pentru protecţia companiilor şi instituţiilor.

 

 

Află mai multe
TEME DE DISCUTIE

Care sunt cele mai frecvente tipuri de atacuri cibernetice în România în 2022?

Câte atacuri cibernetice au fost raportate şi câte incidene majore au avut loc?

De ce sunt atât de multe atacuri de tip ransomware în România?

Câte breşe de securitate privind datele personale au fost raportate în România?

Cât de mare este criza de personal în industria de cybersecurity din România? Ce oferte de training sunt disponibile şi cât interes există pentru ele?

Care sunt cele mai noi tehnologii şi echipamente disponibile pentru protecţia datelor şi a infrastructurilor de IT?

Ce consecinţe are războiul din Ucraina în peisajul atacurilor de tip cyber?

Care sunt cele mai mari greşeli făcute de consumatori şi companii / instutuţii din punct de vedere al protecţiei împotriva atacurilor cibernetice?

 

Află mai multe
SPEAKERI
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali