Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PRINCIPAL PARTNER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER
Share event
Parteneri
 • Bitdefender
  Bitdefender
  PARTENER

  .

 • Orange
  Orange
  PARTENER PRINCIPAL

 • ONV
  ONV
  PARTENER

  .

 • ING
  ING
  PARTENER

  .

  ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională de origine olandeză care oferă servicii bancare şi de management al activelor pentru clienţi individuali, companii şi instituţii din peste 40 de ţări din Europa, America de Nord, America Latină, Asia şi Australia.

  ING Bank este prima instituţie financiară internaţională care a deschis o sucursală în România după 1989, în prezent deţinând o poziţie solidă pe piaţa locală. S-a lansat in 1994, ca bancă de nişă, de Corporate şi Investment Banking, dar s-a dezvoltat într-un ritm susţinut, prin creştere organică, iar astăzi este o bancă universală care oferă o paleta completă de produse şi servicii tuturor categoriilor de clienţi.
  ING Bank România funcţionează ca o bancă universală, servind toate categoriile de clienţi prin cele trei divizii specializate: Wholesale Banking, Mid Corporate şi Retail Banking.
   
 • Cluster
  Cluster
  PARTENER

  .

 • Superbet
  Superbet
  PARTENER PRINCIPAL

 • SAFETECH
  SAFETECH
  PARTNER BRONZE

  SAFETECH INNOVATIONS este o companie de securitate cibernetica infiintata in anul 2011, pentru a raspunde uneia dintre cele mai mari provocari ale zilelor noastre: necesitatea companiilor si organizatiilor de a-si desfasura activitatea intr-un mediu securizat. Compania SAFETECH INNOVATIONS, liderul pe piata serviciilor de securitate a informatiei din Romania este fondatorul, proprietarul si operatorul STI CERT (Centrul Safetech de Monitorizare si Raspuns la Incidente de Securitate), care functioneaza in regim 24/7 si care este capabil să ajute organizaţiile să-şi sporească rezilienţa şi să rezolve problemele de securitate cibernetică care ar putea apărea.

  Safetech Innovations, este una dintre primele companii din România şi una dintre puţinele din Europa înregistrată ca membru al NATO Industry Cyber Partnership.

   

 • Atos
  Atos
  PARTENER

  .

 • Crowdstrike
  Crowdstrike
  PARTENER

  CrowdStrike, un lider global la securitate cibernetică, redefineşte securitatea pentru era cloud cu o platformă de protecţie construită de la zero pentru a opri breşele de securitate. Arhitectura unică a platformei CrowdStrike Falcon utilizează inteligenţa artificială la nivel de cloud (AI) şi oferă protecţie şi vizibilitate în timp real în întreaga infrastructură, prevenind atacurile asupra sistemelor informatice din interiorul sau din afara reţelei.

   

 • S&T
  S&T
  PARTENER

  .

 • Dendrio
  Dendrio
  PARTENER

  Dendrio reprezintă reuniunea a trei companii cunoscute pe piaţa din România: Bittnet, Gecad Net şi Crescendo. Dendrio a moştenit valorile, competenţele, portofoliile şi echipele unora dintre cei mai cunoscuţi integratori de pe piaţa IT din România şi dezvoltă mai departe business-ul de integrare din poziţia de Secured Hybrid Multi-Cloud Integrator. Dendrio este ghidul inteligent care fructifica tehnologiile existente si identifica noi tehnologii pentru a oferi avantaj competitiv clientilor sai: pret, viteza de reactie, siguranta si optimizare. In acest fel le inlesneste calatoria in business. Dendrio face parte din Bittnet Group, un grup de companii listat la Bursa de Valori Bucureşti din 2015, sub simbolul BNET.

   

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali