.
.
Andrei Ivan este un profesionist cu experienţă în dezvoltare comercială şi sustenabilitate şi s-a alăturat echipei Skanska România în 2015, în calitate de Project Leader.
Cu o carieră de peste 14 ani în industrie, Andrei a deţinut diferite roluri de gestionare a proiectelor comerciale sustenabile.
Începând cu luna martie 2021, Andrei a fost promovat ca Director de Proiecte, conducând activităţile de management de proiect pentru Equilibrium şi viitoarele proiecte Skanska din România. În ultimii 3 ani, el a contribuit cu succes la dezvoltarea componentei de sustenabilitate în cadrul Skanska CEE, precum şi la misiunea companiei de a construi o societate mai bună. Andrei consideră că rolul industriei de real estate este crucial în dezvoltarea oraşelor verzi şi a unui viitor sustenabil.
Mihai Precup este Secretar de Stat in cadrul Ministerului Finanţelor şi are în responsabilitatea sa relaţia cu Instituţiile Financiare Internaţionale, managementul participaţiilor statului si divizia de management al investiţiilor publice.
Mihai a fost partener şi membru în comitetul de investiţii al unui fond de private equity cu filiale în Luxembourg şi Bucureşti. Mihai este un bancher experimentat în domeniul investiţiilor şi al dezvoltării, cu o carieră de excepţie în Luxemburg şi Franţa. Pentru 5 ani, el a fost cadru didactic la Universitatea Sorbona în Paris unde a predat un curs de Politici Monetare şi un curs de private equity.
Mihai Precup a absolvit un program de doctorat în private equity care a fost desfăşurat în cotutelă între Universitatea Paris 1 Panthéon Sorbonne şi Universitatea de Vest din Timişoara. De asemenea, Mihai a absolvit programul de licenţă al Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi a urmat un masterat în inginerie financiară la Universitatea Paris 1 Panthéon Sorbonne.
Timp de câţiva ani, a fost consilier al vicepreşedintelui Băncii Europene de Investiţii, responsabilităţile sale fiind legate de Europa de Sud-Est (Grecia, Cipru, Bulgaria, România şi FYROM). În această calitate, a sprijinit finanţări în valoare de peste 10 miliarde de euro pentru dezvoltarea proiectelor publice şi a companiilor locale. Mihai Precup are legături extinse cu lumea financiară şi de afaceri la nivelul UE şi nu numai, şi este pasionat de dezvoltarea pe termen lung a României.
Mihai a fost nominalizat în Forbes 30 sub 30 ca un lider în ascensiune în sectorul financiar-bancar.
.
Monica Movileanu este Partener de Audit şi Lider al Departamentului de Consultanţă Contabilă si Piete de Capital (“CMAAS”) din cadrul PwC Audit SRL. Monica coordoneaza la nivel de CEE echipa de Future of Finance si este Liderul Platformei de ESG in Romania. Este specializată în domeniul serviciilor de audit financiar (statutar, IFRS şi US GAAP) pentru companiile locale şi multinaţionale cat si în managementul proiectelor de consultanţă precum: Consultanta contabila si financiara IFRS, Consultanta in domeniul sustenabilitatii ( ESG), consultanta in transformare financiara, consultanta in domeniul Fondurilor Europene, etc.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Marian Elliott is GFG Alliance’s Head of Risk & Sustainability and, as such, is responsible for driving the delivery of the Group’s Environmental, Social and Governance activities. Marian is a financial expert with 20 years’ experience in risk management and investment. Prior to joining GFG, Marian was Managing Director and Head of Integrated Risk Management at Redington – an investment consultancy working with large institutional investors to manage their risks and to define their approach to sustainable investing.
.
.
Renovatio este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte de energie verde din România, activitatea companiei în acest sector suprapunându-se chiar cu perioada de boom a pieţei.
Printre cei care au cumpărat proiectele dezvoltate de Renovatio se numără EDP Renovaveis (EDPR), divizia de energie regenerabilă a grupului Energias de Portugal. EDP Renovaveis a investit, potrivit calculelor ZF, aproape 800 de milioane de euro în România, într-un parc de proiecte de energie regenerabilă de 521 MW, din care 471 MW sunt proiecte eoliene, restul fiind solare.
În acest moment, Renovatio a ajuns la o reţea de 14 staţii electrice, prima fiind deschisă în parcarea Kaufland din Barbu Văcărescu (Bucureşti). Din acestea, trei staţii sunt rapide, iar până la finalul anului vor fi montate alte 4 unităţi, câte una în Cluj şi Sibiu şi încă două în Bucureşti.
.
.
.
.
.
.
.
.