Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE
Share event
DESPRE EVENIMENT

VIDEOCONFERINTA ZF Health&Pharma Summit'21. Resetarea sistemului sanitar dupa pandemie. Cum refacem baza sectorului medical pe piloni mai sanatosi?

Resetarea sistemului sanitar dupa pandemie. Cum refacem baza sectorului medical pe piloni mai sanatosi?
 
Ziarul Financiar ajunge a cea de-a zecea editie a summitului ZF Health&Pharma, una dintre mari conferinte organizate alaturi de cei mai importanti actori din domeniile medical si farmaceutic.
 
Editia din 2021 este una care iese din tipare atat prin forma in care este organizata – sistemul hibrid care ne-a influentat ultima jumatate de an ca o reminiscenta a COVID-19, cat si prin subiectele abordate. Astfel, vom dezbate alaturi de participantii conferintei subiecte care pornesc de la nevoile de baza ale sistemului sanitar – spitale noi, ingrijire medicala la standarde mult mai bune, si ajung la metodele de revitalizare a productiei locale de medicamente sau cum pot fi ingrijiti pacientii in varsta, ce solutii sunt pentru ei, cum trateaza statul problema lipsei de centre de ingrijire si recuperare, de investitii in tehnologie moderna, adaptata unui pacient cu nevoi.

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali