Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTNER PARTENER SILVER PARTENER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF High-Tech Innovation Summit 2021 ed. a 3-a

Marele test al pandemiei - care au fost inovaţiile IT&C care au ajutat businessul

 

ZF HI-TECH Innovation Summit îşi propune să ofere un mix între dezbateri, prezentări & demonstraţii de soluţii şi workshop-uri care să le ofere participanţilor ocazia să afle cum se pot folosi de tehnologie, şi cum au făcut-o deja alte companii, pentru a-şi atinge obiectivele de business.

Pandemia de Covid-19, care a izbucnit la începutul anului 2020 a reprezentat testul suprem pentru toate marile promisiuni ale tehnologiei, ale IT-ului şi comunicaţiilor - ale transformării digitale, de a ajuta companiile, utilizatorii, instituţiile să-şi desfăşoare activitatea mai eficient, mai rapid şi mai flexibil în noul context creat de munca în sistem hibrid, de restricţiile impuse de autorităţi. Primul test pentru tehnologiile de IT şi telecom a fost însă în contextul dificil al pandemiei reprezentat în primul rând chiar de funcţionarea platformelor, a aplicaţiilor în sine, care să permită menţinerea în viaţă a businessului, a instituţiilor, în situaţia fără precedent în care restricţiile sanitare au ţinut o proporţie uriaşă a angajaţilor în case.

 

La ediţia din acest an a ZF HI-TECH Innovation Summit ne propunem să aducem în prim plan tehnologiile, soluţiile, platformele IT&C care au ajutat companiile, instituţiile, oamenii - în momente uneori dramatice - să ţină businessurile în picioare, să-şi servească utilizatorii, să ţină economia în mişcare.

 

Ne propunem să facem acest lucru şi pentru a afla împreună câteva dintre lecţiile importante pe care le putem trage de pe urma crizei, pentru a avea o evoluţie mai bună în viitor.

Aţi fost implicat într-un proiect inovativ IT&C după izbucnirea pandemiei, din postura de integrator / producător / partener de implementare / tehnologie? Scrieţi-ne care au fost datele esenţiale ale proiectului (problema rezolvată, tehnologiile utilizate, furnizorii de tehnologie, integratorii, beneficiarul, de ce este inovativ proiectul) pentru a putea realiza o listă cu cele mai inovative proiecte bazate pe tehnologie din perioda pandemiei pe care să le putem prezenta în cadrul evenimentului.

 

 

Află mai multe
Parteneri oficiali
Parteneri oficiali