Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER PRINCIPAL PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE
Share event
Parteneri
 • CTP
  CTP
  PARTENER BRONZE

  CTP is a full-service commercial real estate developer and manager, specializing in the delivery and management of custom-built, high-tech business parks for leading international and domestic companies making strategic investments in new or expanded operations in Central Europe. CTP is the owner of the CTPark Network, the largest integrated system of premium business parks in Central and Eastern Europe, with over 4.5 million m² of A-Class properties in more than 80 strategic locations.

  In Romania, CTP is the leading warehouse developer and manager, with a GLA of over 700,000 m² of Class A warehouses spread in 10 cities: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Piteşti, Sibiu, Timişoara, Turda, Ineu and Salonta. “

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  CTP este un dezvoltator şi administrator full-service de proprietăţi comerciale, specializat în livrarea şi managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaţionale şi locale de prim rang, care fac investiţii strategice noi sau îşi extind operaţiunile în Europa Centrală şi de Est. CTP deţine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,5 milioane de metri pătraţi de spaţii de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

  În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafaţă închiriabilă situaţi în zece oraşe: Arad, Bucureşti,
  Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara şi Turda.”

   

 • Auchan
  Auchan
  PARTENER PRINCIPAL

  Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o reţea de 59 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 50 în staţiile Petrom, şi 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din oraşele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, permanent. Pe www.auchan.ro, Auchan prezintă clienţilor peste 25.000 de produse. În 2021, Auchan a obţinut medalia Customers’ Friend şi statutul Customers’ Friend - Superior Excellence, confirmând calitatea excelentă a relaţiilor cu clienţii săi. Toate magazinele, depozitele şi birourile gestionate de Auchan deţin certificarea Safe Guard care confirmă respectarea şi implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranţă împotriva răspândirii COVID-19.

   

 • Autonom
  Autonom
  PARTENER BRONZE

  .

 • P3 Logistic Parks
  P3 Logistic Parks
  PARTENER

  .

 • GENETRIX
  GENETRIX
  PARTENER

  .

 • ING
  ING
  PARTENER

  .

  ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională de origine olandeză care oferă servicii bancare şi de management al activelor pentru clienţi individuali, companii şi instituţii din peste 40 de ţări din Europa, America de Nord, America Latină, Asia şi Australia.

  ING Bank este prima instituţie financiară internaţională care a deschis o sucursală în România după 1989, în prezent deţinând o poziţie solidă pe piaţa locală. S-a lansat in 1994, ca bancă de nişă, de Corporate şi Investment Banking, dar s-a dezvoltat într-un ritm susţinut, prin creştere organică, iar astăzi este o bancă universală care oferă o paleta completă de produse şi servicii tuturor categoriilor de clienţi.
  ING Bank România funcţionează ca o bancă universală, servind toate categoriile de clienţi prin cele trei divizii specializate: Wholesale Banking, Mid Corporate şi Retail Banking.
   
 • Dumagas BRONZE
  Dumagas BRONZE
  PARTENER BRONZE

  .

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali