Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Mobile Innovation: The Next Wave

Cautati bani pentru un start-up in domeniul aplicatiilor mobile?

Atunci trebuie sa participati la  Mobile Innovation: The Next Wave, o sesiune de pitch-ing in care sunt invitati dezvoltatori de  aplicatii mobile care schimba paradigmele si redefinesc standardele de excelenta pe piata mobile.

Antreprenorii care vor sa participe la eveniment  isi pot depune proiectele pana pe 6 aprilie completand formularul de aici. Proiectele depuse vor fi selectate de un juriu format din oameni care traiesc si muncesc in industria aceasta in fiecare zi. Nici un grup "think tank" aici ... doar profesionisti recunoscuti si  creativi. Aplicatiile inregistrate trebuie sa ofere solutii eficiente ... nu doar fun.

Proiectele selectate vor fi prezentate in cadrul ZF Mobilio’15, fiecare dezvoltator avand la dispozitie 5 minute de prezentare.

Ulterior un panel format din investitori, reprezentanti ai mediului de business si ai fondurilor de investitii vor adresa o serie de intrebari prezentatorului.

La final, cea mai inovativa aplicatie/ cel mai dinamic business va fi votat de audienta si va beneficia de o campanie de promovare in valoare de 10,000 euro in reteaua Mediafax Group!

Vezi aici regulamentul oficial ZF MOBILIO PITCHING SESSION.

Detalii si preinscrieri la oana.mihaila@m.ro.

Mobile Innovation: The Next Wave. Nu numai o sesiune de pitching propriul tau focus grup!

 

 

Documente atasate