Conferinţe
TEME DE DISCUŢIE

ZIARUL FINANCIAR va invita la cea de-a III-a editie a ZF Mobilio'15 pentru a dezbate urmatoarele teme:

M2M - noua revolutie in solutiile de mobilitate pentru business.Cat costa sa obtii in timp real date despre vanzari, consum sau pozitia flotei auto?

Ce concluzii putem trage din trendurile actuale ale industriei mobile si cum vor reusi dezvoltatorii sa satisfaca solicitarile tot mai sofisticate ale pietei? Reprezentantii operatorilor de telefonie mobila si dezvoltatori de aplicatii mobile vor vorbi despre viitorul industriei mobile si tendintele care vor guverna viitorul mobile.

Mobile retail - Cum cream experiente memorabile pentru client pentru a creste loialitatea si vanzarile

Experientele online, mobile, in-store si cele offline, prezintă provocări diferite pentru furnizorii de servicii. mCommerce, mobile payment  oferă o serie de oportunităţi magazinelor online permitandu-le acestora sa ofere clientilor experiente intuitive si memorabile.

Securitatea mobile & Intimitate & Incredere – Cum vor fi protejati consumatorii?

Trecerea de la PC la utilizarea excesiva a tabletelor si telefoanelor mobile  pentru business, plata, comunicare ridica intrebari noi despre rolul pe care il va juca securitatea si intimitate in dezvoltarea unor servicii veritabile pentru consumatori. 

Securitate&Intimitate&Incredere –Cum asiguram echilibrul intre protectia vizibila si cea invizibila? Ce strategii si solutii trebuie utilizate pentru a oferi un mediu mobil de incredere?

Aplicatiile mobile: trenduri, utilitate, finantare

Aplicatiile mobile au accelerat printr-un ciclu evolutiv rapid aspecte esentiale vieti cotidiene. Aceasta popularitate a schimbat de asemenea peisajul afacerilor in multe feluri, deschizand oportunitati pentru toti.

Asadar ce urmeaza in domeniul aplicatiilor mobile? Si cum se transforma o idee buna intr-o afacere buna? De la idee la executie, de la infiintare la marketing, auziti de la oameni care au fost acolo si au facut asta in domeniul aplicatiilor pe mobil. 

  • De la fidelizarea clientilor on-device si online la inovatie in store si cresterea numarului de clienti din magazine mobilul a revolutionat shopping-ul online. Care sunt  cele mai recente utilizari ale mobilului  in e-commerce?
  • Banci, companii de carduri de credit, operatori pe mobil, furnizori de plati si vanzatori de tehnologie, ruleaza solutiile platilor mobile, dar in ciuda popularitatii lor aparente, adoptarea platilor mobile de catre consumatori ramane restransa. Ce urmeaza? Cum ii putem determina pe clienti sa adopte aceasta masura de plata?