Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD BRONZE PARTNER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER PARTNER BRONZE Partener Bronze PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

Totul despre energie, totul pentru energie.

ZF Power Summit deschide arena evenimentelor găzduite de platforma de business intelligence marca Ziarul Financiar şi cheamă la început de an liderii unui sector de 30 de miliarde de euro la dezbateri.

Respectăm principiile care au transformat ZF Power Summit într-o referinţă: cei mai puternici jucători din energie, petrol şi gaze, invitaţi speciali, cei mai buni specialişti, autorităţi şi factori de decizie. Două zile. Dezbateri spumoase în locul prezentărilor rigide. Sute de participaţi, sute de întrebări.

Schimbăm însă temele. În 2017, ZF Power Summit va fi despre inovaţie, despre mutări surprinzătoare, apetit de achiziţii şi anticipări de tendinţe. Contextul ne obligă.

Companiile petroliere iau în calcul soluţiile de mobilitate electrică, iar posibila revenire a barilului ar putea relansa proiectele de explorare şi producţie. Sunt aşteptate tranzacţii impresionante, chinezii fiind gata de a alimenta pompele românilor. Hidroelectrica se listează la Bursă, bifând profituri care stârnesc invidii, dar cărbunii sunt aproape de colaps.

Într-o ţară în care durata întreruperilor se măsoară în ore şi unde jumătate din populaţie arde lemne pentru a se încălzi, casele şi oraşele inteligente sunt concepte în vogă. Consumatorul casnic de energie a ieşit în sfâştit din anonimat şi odată cu el şi marile companii de utilităţi din amorţeală.

După ani de aşteptare, România are o Strategie Energetică şi o întrebare arzătoare: Cum face rost de 20 de miliarde de euro pentru a o aplica?

La început de 2017, în zorii unei noi guvernări, ZF Power Summit deschide sezonul celor mai interesante dezbateri. 

 

Curios să afli cum va arăta energia mâine? Participă la ZF Power Summit 2017 – Fuel for the Future.

 

Nu trebuie să lipseşti la Power Summit '17