Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE GOLD PARTNER BRONZE PARTNER BRONZE PARTNER BRONZE PARTNER PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE BRONZE PARTNER BRONZE PARTNER PARTENER BRONZE BRONZE PARTNER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER
Parteneri suport
Share event
Parteneri
 • Petrom
  Petrom
  PARTENER BRONZE

  OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier din sud-estul Europei, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Gaze şi Energie, Rafinare şi Marketing. Grupul şi-a consolidat poziţia pe piaţa petrolieră din sudestul Europei în urma unui amplu proces de modernizare şi eficientizare, pentru a cărui implementare au fost realizate investiţii de peste 8,8 miliarde euro în ultimii opt ani.

 • GDF Suez
  GDF Suez
  GOLD PARTNER

  GDF SUEZ Energy România, cu un portofoliu de 1,4 milioane de clienţi şi 3600 de angajaţi, activează în următoarele domenii : furnizare de gaze naturale şi electricitate, distribuţie de gaze naturale, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de electricitate.

 • Rompetrol
  Rompetrol

   

 • AB Energy
  AB Energy
  BRONZE PARTNER

   

 • ALRO
  ALRO
  BRONZE PARTNER

 • ArcelorMittal
  ArcelorMittal
  BRONZE PARTNER

 • AZOMURES An AMEROPA Company
  AZOMURES An AMEROPA Company
  PARTENER

  Cu o istorie de peste 50 de ani, Azomureş este cel mai important producător de îngrăşăminte pentru agricultură din România, furnizând fermierilor îngrăşăminte minerale cu Azot (N) şi complexe de tip NPK.

  În primăvara anului 2012, compania Azomureş a intrat în proprietatea Ameropa Holding, unul dintre cei mai importanţi traderi de cereale şi îngrăşăminte la nivel mondial.

  În vederea creşterii capacităţilor de producţie şi totodată pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător, noul acţionar a început, în vara aceluiaşi an, derularea unui plan de investiţii pentru modernizarea instalaţiilor, valoarea acestora depăşind suma de 240 de milioane de euro.

  Azomureş este principalul furnizor de de îngrăşăminte pentru agricultura românească. 

 • Biris Goran
  Biris Goran
  PARTENER

 • CEZ Romania
  CEZ Romania
  PARTENER BRONZE

 • Electroalfa
  Electroalfa
  BRONZE PARTNER

  Electroalfa este unul dintre principalii jucători din industria echipamentelor electrice şi a confectiilor metalice din România, antreprenor general şi integrator de soluţii în domeniul energetic. Pasiunea echipei, sistemul de management modern al celor trei fabrici de producţie, centrul dedicat cercetării şi dezvoltării, tehnologiile performante, precum şi complexitatea lucrărilor de referinţă recomandă compania Electroalfa drept un excelent partener de afaceri. Începând cu anul 2016,  echipa Electroalfa aplică un nou sistem de sistem de management, bazat pe filozofia japoneză Kaizen (îmbunătăţire continuă). La nivel naţional şi internaţional compania activează pe piaţa de energie (distribuţie, producţie, transport), industrie, infrastructură, clădiri rezidenţiale şi terţiare.

 • ExxonMobil
  ExxonMobil
  BRONZE PARTNER

 • Marsh
  Marsh
  PARTENER BRONZE

  Marsh este liderul global în brokeraj de asigurări şi consultanţă de risc. Cu peste 45.000 de colegi în 130 de ţări, Marsh sprijină companiile şi persoanele fizice cu soluţii fundamentate pe analiza datelor pentru diminuarea riscurilor şi cu servicii de consultanţă de risc. Marsh este o companie Marsh McLennan (NYSE: MMC), cea mai importantă companie globală de servicii profesioniste de consultanţă în risc, strategie şi resurse umane. Cu venituri anuale de peste 23 miliarde USD, Marsh McLennan sprijină clienţii să evolueze în contextul dinamic şi complex prin intermediul a patru companii, fiecare dintre ele lider pe segmentul în care activează: Marsh, Guy Carpenter, Mercer şi Oliver Wyman. Pentru mai multe informaţii vizitaţi marshmclennan.com, sau urmăriţi-ne pe LinkedIn şi X.

   

   

 • MOL
  MOL
  BRONZE PARTNER

  MOL România este o subsidiară a Grupului MOL, o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Compania are operaţiuni în peste 30 de ţări, aproximativ 25.000 de angajaţi în întreaga lume, şi peste 75 de ani de experienţă în explorarea şi producţia de hidrocarburi. Cu operaţiuni de producţie în 8 ţări şi activităţi de explorare în 13 ţări, Grupul MOL controlează 4 rafinării şi două unităţi petrochimice în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania deţine o reţea de peste 2000 de staţii de alimentare în 10 ţări din Europa Centrală şi de Sud-Est, dintre care peste 200 în România. Aşa cum a stabilit în strategia sa pe termen lung “Grupul MOL 2030”, compania îşi va consolida poziţia de lider regional în domeniile considerate cheie pentru modelul său de afaceri. Extinde activitatea sa în domeniul produselor chimice în ECE şi prin transformarea operaţiunilor “tradiţionale” de vânzare de carburanţi are în plan să devină lider de piaţă pe zona serviciilor de mobilitate adresate consumatorilor finali. MOL are ca ţintă să îşi majoreze cota pe piaţa carburanţilor în ECE la 25-30%, de la nivelul actual de peste 20%, şi să se situeze între primele 25% dintre companiile din domeniu, în funcţie de profitabilitatea staţiilor.

 • Nuclearelectrica
  Nuclearelectrica
  PARTENER BRONZE

 • Siemens
  Siemens
  PARTENER BRONZE

   

 • PwC
  PwC
  PARTENER