Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER MEDIA PARTENER MEDIA
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

Business din energie. Energie din business

ZF Power Summit, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului energetic, va ajunge anul acesta la cea de-a patra editie.

Desi este un eveniment relativ tanar, ZF Power Summit a reusit sa se impuna pe scena produselor de acest tip prin calibrul invitatilor si prin varietatea temelor abordate, dar mai ales printr-un concept unic, bazat pe dialogul direct cu cei mai importanti oameni din domeniu.

In fiecare an, Ziarul Financiar si-a propus si a reusit prin ZF Power Summit sa se indeparteze de traditia prezentarilor impersonale prin angajarea participantilor intr-un dialog incitant, la obiect, care mai de fiecare data s-a transformat intr-o dezbatere activa.

La editia de anul trecut am avut alaturi de noi cel mai select club de profesionisti din energie din Romania, de la executivii companiilor petroliere pana la marii produc`tori de energie de stat, i-am adus la aceeasi masa pe cei mai mari consumatori de energie si am vorbit despre problemelor lor, am pus pe tapet strategiile firmelor din domeniu si am vorbit despre preturi si strategii cu autoritatile care conduc acest sector, “casa” unor afaceri de peste 30 de miliarde de euro.

Anul acesta vom merge mai departe, vom veni cu teme de discutie mai interesante, vom genera agenda energiei pentru un 2015 care se anunta mai interesant ca niciodata.

Contextul international, dar si schimbarile din Romania anunta o dezbatere fierbinte. Pretul petrolului continua sa scada, redeventele sunt inca un semn de intrebare, producatorii de energie sunt in corzi, dar totusi se anunta listari spectaculoase iar strategia energetica trebuie sa ajunga la final cu un minister nou. 

ZF Power Summit 2015. Doua zile. Totul despre energie