Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PLATINUM PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER PARTENER Traduceri asigurate de
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF Regional Health Summit’14

2014  este un an fierbinte in sistemul medical romanesc: la  Ministerul sanatatii s-a instalat o ehipa noua ce au ca obiective  implementarea unei noi liste de medicamente compensate (care nu s-a mai actualizat de şase ani) şi introducerea noului pachet de bază, in conditiile in care  termenul de 1 aprilie, avansat de fostul ministru pentru realizarea acestora, a fost deja depăşit.

In continuare, de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS)  se asteapta implementarea cardului de sanatate si a dosarului electronic.

Pacientii, din ce in ce mai nemultumiti, merg fie catre mediul privat fie aleg sa se trateze in strainatate.

In sistemul privat insa, pentru prima data dupa mai multi ani de extindere neintrerupta, operatorii au pus frana expansiunii si asteapa noile modificari astfel incat sa-si poata creiona strategia pentru perioada urmatoare.

In acest context  ZF Regional Health Summit’14 se doreste a fi atat o vitrina a sistemului medical din Romania comparativ cu cel din tarile vecine cat si un cadru special creat pentru a partaja informaţii între manageri şi personalul medical, pacienţi şi mass-media.

Ziarul Financiar, liderul presei de business din Romania, va organiza prima editie a  ZF Regional Health Summit’14,un eveniment in care-si propune sa aduca in acelasi loc, autoritatile si cei mai mari jucatori din domeniul sanatatii din Romania si din regiune