Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PLATINUM PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER PARTENER Traduceri asigurate de
Share event
Parteneri
 • Group Florence Nightingale Hospital
  Group Florence Nightingale Hospital
  PARTENER PLATINUM

  Contact:

  Tel: 0090 533 088 02 12 (Stella Canel)
  00902123756464

  http://www.groupflorence.com/

  Cu patru spitale generale - un Hi-Tech "Smart şi Green Hospital" deschis în ianuarie 2013, un centru medical, un spital şi un centru de cercetare clinică, Grupul Florence Nightingale este activ în fiecare domeniu major de specializare medicală şi este unul dintre cele cele mai mari şi cel mai renumit grup medical din Europa şi Orientul Mijlociu.

  Grupul Florence Nightingale este singurul centru de transplant de organe în regiunea Orientul Mijlociu, licenţiat în prezent pentru a opera în cinci domenii de transplant de organe.

  Grupul Florence Nightingale a fost fondat în 1989 ca primul spital de boli cardiovasculare din regiune sub egida Fundaţiei Turce de Cardiologie.

  Grupul Florence Nightingale colaborează cu spitale de renume mondial şi şcoli medicale pentru a oferi pacientilor săi cele mai bune metode şi soluţii de diagnosticare şi de tratament: Memorial Sloan - Kettering Cancer Center, New York; Methodist Hospital , Houston; Columbia University Medical Center, New York; Weill Medical College de la Universitatea Cornell, New York; Barbara Ann Karmanos Cancer Institute, Detroit; Colegiul de Medicina Baylor, Houston; Centrul de terapie celulară şi de Cancer Imunoterapia, Tel Aviv; Detroit Medical Center, Detroit; Wayne State University, Detroit.

  Având acest background, Grupul Florence Nightingale este recunoscut ca standard de excelenţă în întreaga regiune.


  Grupul Florence Nightingale în cifre:

  30.000 de pacienţi trataţi în fiecare an;
  900 de paturi, 41 săli de operaţii;
  143 paturi pentru terapie intensivă şi de urgenţă;
  41.000 intervenţii chirurgicale cardiace (o medie de 30-35 de pacienţi în fiecare săptămână în 2010);
  cea mai scăzută rată de mortalitate în cardiologie din Europa - 1,53 % în 2010;
  8 intervenţii vertebrale&scolioză pe săptămână;
  105.000 angiografii & angioplastii;
  2-3 transplanturi de ficat pe săptămână;
  7 cazuri de transplant de celule stem pe lună;
  20.000 de intervenţii chirurgicale ortopedice;
  300 intervenţii chirurgicale robotizate în urologie;
  600 de transplanturi hepatice;
  8.000 de angiografii pe an;
  2.000 de intervenţii cardiace invazive pe an

 • Medlife
  Medlife
  PARTENER SILVER

 • Metropolitan Hospital
  Metropolitan Hospital
  PARTENER SILVER

  Contact

  Tel: 0030 210 480 9000

  Email: information@metropolitan-hospital.gr

  Web: http://www.metropolitan-hospital.gr/en/

  Are peste 1.500 de doctori,  800 cadre medicale de specialitate, personal paramedical şi tehnic ce îşi desfăşoară activitatea în peste 50000 de metri pătraţi, echipaţi cu tehnologie medicală de ultimă generaţie.

  Spitalul Metropolitan dispune de 300 de paturi, un parc privat de ambulanţe şi toate vehiculele de urgenţă, dar şi un Helioport, la numai 500 de metri distanţă. Totodată spitalul colaborează cu o companie specializată în transportul aerian al pacienţilor.

  Spitalul Metropolitan se numără astazi printre spitalele de top din Grecia avand o capacitate de peste 80 de paturi. Anual peste 25.000 de pacienţi sunt spitalizaţi pentru diferite afecţiuni iar alţii  150.000 de pacienţi beneficiază de serviciile medicale în ambulatoriu sau apelează la cameră de urgenţă.
  Spitalul Metropolitan acoperă toate specialităţile: cardiologie, pediatrie, pulmonare, hepatologie, ginecologie , medicină internă etc. Are peste 20 de săli de operaţii dotate cu echipamente de ultimă oră şi tehnologii folosite în chirurgia robotică în care sunt efectuate peste 15000 de intervenţii chirurgicale anual.
  Totodată deţine patru clinici ortopedice, un departament specializat în leziuni sportive, intervenţii urologice, neurochirurgie, chirurgie vasculară, intervenţii gastro-intestinale, cardiologie intervenţională, radiologie, oftalmologie, chirurgie refractivă, stomatologie şi chirurgie maxilo-facială .

  Spitalul este echipat cu un sistem de comunicare online interactiv, disponibil atât pentru medici cât şi pentru pacienţi  astfel că medicii pot accesa dosarul electronic medical al unui pacient oriunde. Prin urmare, este asigurată monitorizarea adecvată şi îngrijirea completă a tuturor pacienţilor.
  În plus faţă de infrastructura medicală şi tehnologică, Metropolitan oferă confortul unui hotel, care fac pacientului şederea în spital mai agreabilă. Configuraţia camerelor oferă pacienţilor o serie de facilităţi (fax , PC-uri şi Internet, dar şi servicii de secretariat) dându-le atfel posibilitatea de a-şi continua activităţile profesionale.

 • Vipmed International
  Vipmed International
  PARTENER

 • Neolife
  Neolife
  PARTENER

 • Casa de traduceri
  Casa de traduceri
  Traduceri asigurate de

  Casa de traduceri