Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER
Share event
Parteneri
 • Roca Industry
  Roca Industry
  PARTENER PRINCIPAL

  ROCA Industry este primul holding industrial din România, specializat în materiale de construcţii, listat pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti, sub simbolul ROC1, din martie 2024.

  Holdingul, deţinut majoritar de compania de private equity ROCA Investments, a fost creat pentru a genera valoare prin consolidarea şi modernizarea capacităţilor de producţie româneşti pentru a spori competitivitatea industriei naţionale.

  ROCA Industry deţine, direct şi indirect, un număr de 9 jucători semnificativi din domeniul construcţiilor: BICO Industries (primul şi cel mai mare producător naţional de plasă din fibră de sticlă şi singurul producător autohton de armături din fibră de sticlă), EVOLOR (unul dintre cei mai mari jucători din industria de producţie de vopsele şi lacuri), ECO EURO DOORS (cel mai mare producător român de uşi destinate construcţiilor rezidenţiale), WORKSHOP DOORS (al doilea cel mai mare producător român de uşi destinate construcţiilor rezidentiale), DIAL (producător de produse din fir metalic), ELECTROPLAST (unul dintre cei mai importanţi producători de cabluri electrice), precum şi producătorii de fibră de sticlă Terra, Europlas şi Iranga, prin intermediul BICO Industries.

   

 • BAT.
  BAT.
  PARTENER

  BAT este cel mai mare jucător de pe piaţa tutunului din România şi a generat un impact de peste 125 de miliarde de euro în economie în primii 25 de ani de prezenţă pe piaţa locală. Din această sumă, circa 24 de miliarde de euro reprezintă contribuţie directă la bugetul de stat, sub formă de taxe şi accize.

  În România, BAT este activă prin trei entităţi: BAT Investment – fabrica din Ploieşti, a doua cea mai mare fabrică a grupului din Europa, unde se produc ţigarete şi consumabile din tutun folosite împreună cu glo, dispozitivul BAT care încălzeşte tutunul; BAT Trading – entitatea de distribuţie; BAT Global Business Services – centrul de servicii din Bucureşti.  

  BAT a investit peste 500 milioane de euro până în prezent în fabrica din Ploieşti iar 60% din produsele BAT produse la fabrica din România sunt exportate în zeci de alte ţări din lume. În 2022, fabrica BAT din Ploieşti a obţinut certificarea gloabă AWS (Alliance for Water Stewardship - certificare independentă recunoscută la nivel mondial) pentru reciclarea apei.

  BAT are peste 3.000 de angajaţi în cele 3 entităţi ale sale din România şi susţine indirect peste 30.000 de locuri de muncă în România.  

   

 • Chimcomplex
  Chimcomplex
  PARTENER

  .

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali