Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER BRONZE PARTENER Partener PARTENER
Share event
Parteneri
 • Roca Industry
  Roca Industry
  PARTENER PRINCIPAL

  ROCA Industry, holdingul de materiale de construcţii al ROCA Investments, grupează, la jumătate de an de la înfiinţare, companiile: BICO Industries (70%, care deţine la rândul sau 100% din Terra), Sarcom (100%), Eco Euro Doors (70%) şi se află în procesul de finalizare a tranzacţiei pentru preluarea integrală a Dial.

  ROCA Industry (HOLDINGROCK1) a fost listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, în luna ianuarie a acestui an şi este tranzacţionată sub simbolul bursier ROC1. Este inclusă şi în indexul BETAeRO, care cuprinde cele mai relevante companii din această piaţă.

  Strategia ROCA Industry este de a dezvolta şi scala branduri autohtone puternice din domeniul materialelor de construcţii, atât pe baza unei strategii comune, cât şi prin sinergiile generate din activitatea companiilor. Proiectele holdingului vor facilita, pe termen lung, creşterea competitivităţii industriei autohtone şi totodată un impact pozitiv asupra economiei româneşti în ansamblu.

  BICO Industries este cel mai mare producător autohton de plasă din fibră de sticlă şi armături din fibră de sticlă şi unul dintre cei mai importanţi producători la nivel european. Compania a preluat recent, integral, un alt producător din Republica Moldova, Terra.

   

 • Cushman & Wakefield Echinox
  Cushman & Wakefield Echinox
  PARTENER BRONZE

  Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând în toate segmentele pieţei imobiliare, inclusiv pe piaţa rezidenţială şi afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deţinut şi operat independent. Echipa de peste 60 de profesionişti şi colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor şi chiriaşilor.

  Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul companiei www.cwechinox.com

   

 • LIBERTY
  LIBERTY
  PARTENER

  LIBERTY Galaţi - cel mai mare producător integrat de oţel din România - se pregăteşte să devină campion regional în producţia de oţel GREENSTEEL. Compania va investi aproape 1 miliard de euro în planul de transformare GREENSTEEL pentru a deveni neutră în emisii de carbon până în 2030. Dupa doi ani de provocări, de la momentul achiziţiei de către LIBERTY, timp în care industria oţelului s-a confruntat cu cea mai scazută cerere din ultimii 20 de ani, urmată de pandemie, în 2021 LIBERTY Galaţi a reuşit performanţe financiare remarcabile şi a rămas un pilon principal al economiei româneşti.

  Cu o istorie bogată, LIBERTY Galaţi a pornit în urmă cu peste 55 de ani cu planuri ambiţioase de a furniza oţel în ţările din Europa de Est. Astăzi, compania siderurgică are un scop mai ambiţios, acela de a produce oţel sustenabil neutru în emisii de carbon, dat de viziunea globală a grupului LIBERTY Steel. Compania face parte din Alianţa GFG, un grup global de companii şi investiţii deţinute de Sanjeev Gupta şi familia sa. Alianţa este structurată pe trei piloni industriali - LIBERTY Steel Group, ALVANCE Aluminium Group şi SIMEC Energy Group – care operează independent, însă sunt uniţi de valori comune şi de viziunea de a crea un viitor sustenabil pentru industrie şi societate. GFG Alliance are 35.000 de angajaţi în 30 de ţări şi venituri de peste 20 de miliarde de dolari.

   

 • Partener Enel X
  Partener Enel X
  Partener

 • REI GROUP
  REI GROUP
  PARTENER

  .

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali