Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
Partener PARTENER PARTENER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTNER BRONZE PARTENER GOLD PARTENER GOLD PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE
Parteneri suport
Share event
DESPRE EVENIMENT

GALA ZF 2018

Ziarul Financiar a avut şansa în ultimii 20 de ani de a fi martor şi de a scrie despre evoluţia business-ului românesc şi a economiei României. 
 
Sub ochii noştri au apărut şi s-au dezvoltat companii şi branduri româneşti, antreprenori români, sau au venit în România multinaţionale care prin investiţiile sau achiziţiile realizate au ajuns să ocupe locuri importante în economia naţională.
 
Ziarul Financiar a crescut şi s-a dezvoltat o dată cu business-ul românesc, a asistat la creşteri spectaculoase, dar şi la căderi surprinzătoare. Oamenii de afaceri români, antreprenorii români, proprietarii marilor business-uri au şi sunt personaje principale în Ziarul Financiar. Cei care au condus şi conduc multinaţionalele fac subiectul articolelor din ZF.
 
Economia României şi business-ul românesc în ansamblu înseamnă totul pentru Ziarul Financiar. 
La cei 20 de ani, Ziarul Financiar vrea să privească înainte, să fie înaintea vremurilor, aşa cum a fost încă de la lansare. Ce va fi în următorii 20 de ani, încotro se îndreaptă România, încotro se îndreaptă business-ul din România, încotro se îndreaptă companiile româneşti, încotro se îndreaptă antreprenorii români?
 
În următorii 20 de ani, Ziarul Financiar va fi tot aici pentru a fi martorul schimburilor de generaţii în business-ul românesc, pentru a vedea unde vor ajunge companiile româneşti, dar şi multinaţionale prezente aici, pentru a vedea dacă potenţialul economic al României va fi atins.
 

De asemenea, încercăm să vedem cum se va poziţiona România în contextul regional, unde ţările din Europa de Est încep să-şi facă simţită prezenţa în Uniunea Europeană. Încercăm să anticipăm încotro se îndreaptă UE astfel încât România să fie în acelaşi tren european şi nord-atlantic.

Rolul României este în Uniunea Europeană, iar acest lucru trebuie întărit în fiecare zi. România este parte a procelor de globalizare, iar şansa de a trece de la o creştere la o dezvoltare economică este legată de investiţii străine şi investiţii româneşti.

Capitalul românesc are nevoie de forţă şi are nevoie de a fi parte din lanţurile economice globale. România are nevoie de cât mai multe companii mici şi mijlocii, de cât mai mulţi antreprenori care să acopere golurile din piată, care să creeze produse şi servicii, pe care să le exporte.

Criza a subţiat clasa de mijloc, atât din punctul de vedere al antreprenorilor, a companiilor, cât şi al angajaţilor.

În următorii 20 de ani, România are şansa de a se internaţionaliza mai mult, mai ales cu ajutorul celor 3,5 milioane de români care au ales să plece şi să trăiască afară.

Întrebarea este dacă ştim unde vrem să ajungem peste 20 de ani, întrebarea este cine va face toate aceste lucruri.

La Gala ZF 20 de ani, Ziarul Financiar vrea să celebreze business-ul din România realizat de antreprenorii românia şi companiile străine şi să îi acorde aceeaşi încredere pentru următorii 20 de ani.

Totul pentru business, totul este business.

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali