Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
OFFICIAL CAR PARTENER GOLD PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTNER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT
Share event
DESPRE EVENIMENT

Gala Business Magazin Tineri Manageri 2024 - Rising Stars - Cum schimbă liderii din generaţiile X şi Y businessul românesc?

Rising Stars - Cum schimbă liderii din generaţiile X şi Y businessul românesc?

Ce aduc tinerii lideri în companiile pentru care lucrează şi care sunt aşteptările lor de la un loc de muncă?

 

Business MAGAZIN vă invită să celebrăm succesul profesional al tinerilor din mediul românesc de afaceri cu prilejul lansării catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, ajuns la a 19-a ediţie. Ca în fiecare an, şi în ediţia de acum a acestuia vă aducem în primplan 100 de tineri manageri, antreprenori sau angajaţi, care conduc deja sau sunt viitorii lideri ai afacerilor din România.
 
 
Noua generaţie de tineri manageri demontează stereotipul că Generaţiile Z şi Y sunt o gaşcă de copii răsfăţaţi care mănâncă toast cu avocado, merg în city breakuri dese şi se îndreaptă lent spre faliment. În schimb, cei cu vârstele cuprinse între 20 şi şi 40 de ani care conduc afaceri emană încredere, toleranţă şi dorinţa de a face lumea mai bună. Este adevărat că, fiind prima generaţie adevărată de nativi digitali, ei îşi doresc satisfacţie instantanee şi pot fi uşor distraşi, dar, pe de altă parte, se adaptează cu uşurinţă la schimbare şi tânjesc după cunoaştere şi împlinire mai degrabă decât după autoritate şi bogăţie. Liderii de afaceri din noile generaţii sunt la fel de dornici să genereze profituri ca şi generaţiile anterioare, dar nu cu orice preţ, fiind primii executive care fac trecerea spre o libertate şi o relaxare asumate.
 
Specialiştii citaţi de BUSINESS Magazin de-a lungul timpului spun despre ei că aleg, de obicei, o abordare a muncii în echipă, şi nu managementul autoritar. Au, deseori, mentalitatea că nu trăiesc pentru a munci, ci, mai degrabă, se concentrează şi pe viaţa lor în afara muncii.
 
Ei preferă adesea procesele rapide şi imediate, precum şi lucrul în echipă, dar şi un mediu mai relaxat unei structuri ierarhice, şi tind să fie asertivi, cu opinii puternice. Au un coeficient EQ (inteligenţă emoţională) ridicat, ceea ce reprezintă o cerinţă cheie a unui bun lider, şi apreciază cultura organizaţională pozitivă. Aşadar, având în vedere aceste repere, cum schimbă noii lideri peisajul românesc corporativ, dar şi pe cel al antreprenoriatului?
 
 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali