Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER INOVATIE PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTNER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT PARTENER SUPORT
Share event
DESPRE EVENIMENT

GALA Woman in Power 2024

Pentru că Business MAGAZIN împlineşte în 2024 două decenii de prezenţă pe piaţă, fiind singura revistă de business cu apariţie săptămânală, ne dorim să descoperim împreună cu reprezentantele mediului de afaceri cum au fost cei 20 de ani pe care i-am trăit şi la ce ne aşteptăm pentru următoarele două decenii.
 
Prin urmare, dorim să aducem în lumina reflectoarelor teme de discuţie legate de parcursul profesional al doamnelor care joacă roluri importante în lume afacerilor şi le invităm să dezbatem despre:
 
  • Cu toţii ne dorim să fim ceva „când ne facem mare”. Parcursul dvs. profesional coincide cu planurile pe care le-aţi făcut în copilărie?
  • Care au fost cele mai impotante trei evenimente din economie din ultimii 20 de ani?
  • În ce priveşte următorii 20 de ani, cum vă aşteptaţi să se schimbe lumea / domeniul în care activaţi / firma pe care aţi clădit-o sau în care lucraţi acum?
  • Numiţi trei lucruri despre care vă aşteptaţi să se schimbe dramatic în următorii 20 de ani.

 

100 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS 2024

 

În cadrul Galei Business Woman, Business MAGAZIN va acorda premii reprezentantelor mediului de afaceri care au realizări remarcabile, de impact, care inspiră.
 
Proiect demarat în 2012, Catalogul 100 cele mai puternice femei de afaceri reuneşte profilele doamnelor care au impact important asupra mediului de afaceri din România.
 
Criteriile luate în calcul în prezentarea celor mai puternice femei din România sunt:
  • îşi desfăşoară activitatea pe piaţa din România
  • valoarea afacerii
  • notorietatea
  • gradul de implicare socială
  • polivalenţa (colaborarea cu şcoli, cariera academică, cărţi scrise)
 
Pentru că au demonstrat perseverenţă, profesionalism, curaj şi maximă implicare, ele au reuşit consolidarea unei cariere bazată pe dinamism, acţiune şi leadership.
 

Iar fiindcă se spune că în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie şi mai puternică, ne întrebăm cine sunt oamenii puternici care le susţin pe femeile din business – şi îi invităm să vă însoţească la eveniment!

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali