Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Meet the CEO este un eveniment cu frecventa lunara, la care participa un numar de circa 20 de invitati.

Evenimentul consta in intalnirea unora dintre cei mai reprezentativi CEO ai comunitatii de business din Romania, acestia impartasind din experienta lor participantilor.

Află mai multe
INVITAT SPECIAL
Mădălin Mihailovici
CEO, Veolia România

Mădălin Mihailovici conduce compania Apa Nova Bucureşti în calitate de director general din anul 2015 iar din 2017 a fost numit CEO Veolia Romania. Mai mult, acesta îmbină cariera profesională cu cea academică, conf. univ. dr. ing. Mădălin Mihailovici făcând parte şi din corpul profesoral al Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, Facultatea de Hidrotehnică. 

Anterior funcţiei în cadrul Apa Nova, Mădălin Mihailovici a fost Director General al Administraţiei Naţionale "Apele Române”. În această calitate, acesta a gestionat o structură complexă şi a dobândit expertiză în managementul reţelei hidografice naţionale.

În cadrul companiei Veolia, lider mondial în furnizarea serviciilor de apă, energie şi salubritate, Mădălin Mihailovici este un promotor al inovaţiei şi tehnologiilor de ultimă generaţie. Mai mult, datorită expertizei îndelungate, domnul Mihailovici gestionează cu succes provocările uriaşe cu care se confruntă industria, mai ales în ceea ce priveşte gestionarea integrată a resurselor.  

Pentru Veolia România, ultimii ani de activitate cu acest nou lead au însemnat rezultate de succes, ceea ce au dovedit atât o poziţionare strategică corectă şi coerentă, dar şi vitalitatea comercială, competitivitatea ofertelor de servicii şi relevanţa expertizei tuturor angajaţilor. Toate acestea s-a tradus în rezultate financiare importante, ce cresc şi vor creşte şi în următorii ani, dar şi în semnarea unor contracte importante.


 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali