Conferinţe
Parteneri
 • VEOLIA ROMÂNIA
  VEOLIA ROMÂNIA
  PARTENER

   

  Grupul Veolia este lider global în gestionarea optimizată a resurselor. Cu aproape 169.000 de angajaţi în întreaga lume, Grupul proiectează şi oferă soluţii de gestionare a apei, deşeurilor şi energiei, care contribuie la dezvoltarea durabilă a comunităţilor şi a industriilor. Prin cele trei linii de afacere complementare, Veolia contribuie la dezvoltarea accesului la resurse, la păstrarea resurselor disponibile şi la reaprovizionare.

   

  În 2017, grupul Veolia a furnizat apă potabilă pentru 96 de milioane de persoane şi pentru 62 de milioane de oameni, servicii de canalizare şi de epurare a apelor uzate. Tot anul trecut, Veolia a produs aproape 55 de milioane de megawaţi de energie şi a transformat 47 de milioane de tone metrice de deşeuri în materiale şi energie noi. Veolia Environnement (listată pe bursa Euronext Paris: VIE) a înregistrat în 2017 venituri consolidate în valoare de 25,12 miliarde de euro (30,1 miliarde USD). www.veolia.com

   

  În România, Veolia furnizează servicii de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare, precum şi servicii de energie astfel:


  APA: Gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia acestora către consumatori, evacuarea şi epurarea apelor uzate şi meteorice: 4 oraşe din România – Bucureşti, Ploieşti, Otopeni şi Chitila au încredinţat companiei Veolia (Apa Nova Bucureşti, Apa Nova Ploieşti, Veolia Apa Servicii) gestionarea infrastructurii de gospodărire a apelor, pe baza experienţei sale de exploatare. Mai mult, compania gestionează infrastructura de apă, de canalizare şi de epurare pentru 4 parteneri industriali.

   

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali