Conferinţe
DESPRE EVENIMENT

Videoconferinta ZF IMM 2020

Evenimentul ZF IMM 2020 se transforma in video-conferinta ZF IMM 2020: IMM-urile, în faţa celei mai mari încercări din ultimele trei decenii


Pentru ca prioritatea in prezent este sanatatea si siguranta noastra, a tuturor, Ziarul Financiar va transforma evenimentul ZF IMM 2020 in video-conferinta, in cadrul acesteia urmand a se aborda teme de discutie actualizate pornind de la contextul pietei in timp de criza.

In conditiile in care contextul actual nu mai permite realizarea de evenimente si conferinte, Ziarul Financiar, in incercarea de a da in continuare o voce si un canal de comunicare mediului de afaceri, va organiza periodic, pana la revenirea situatiei la normal, o serie de videoconferinte pe teme de actualitate transmise pe platformele online – site si pagini de social media.

Tinand cont de cererea foarte mare de informatie specializata de business din aceasta perioada, acoperirea editoriala oferita prin participarea la videoconferintele ZF vine sa sustina transmiterea mesajelor partenerilor nostri si, prin formatul interactiv, sa faciliteze dialogul cu audienta si alti reprezentanti ai mediului de business.

 

Peste 480.000 de întreprinderi micro, mici şi medii există în România, firme care sunt în acest moment influenţate în mod diferit de criza cauzată de extinderea infecţiilor cu noul coronavirus. În joc sunt peste 2,6 milioane de locuri de muncă, oameni care lucrează în aceste mici afaceri care aduc practic oxigen în economie.

Mici cafenele şi cofetării închise de noile reguli impuse de autorităţi, pensiuni, hoteluri, fabrici de mobilă şi magazine de modă închise de lipsa de clienţi, producători de acoperişuri sau vopsele ai căror furnizori nu le mai trimit materii prime sau fermieri care nu mai au cui să-i vândă produsele în pieţe, sunt doar câteva dintre firmele care suferă în această perioadă. Vor putea companiile să supravieţuiască în faţa celei mai mari încercări din ultimele trei decenii?

Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/


 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali