Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER GOLD SPECIAL PARTNER Innovation Partner Partener PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER SILVER
Share event
TEME DE DISCUŢIE

Care au fost lucrurile pozitive care s-au întâmplat pe durata pandemiei din punct de vedere al digitalizării, al adopţiei tehnologiei în România, în mediul de business, educaţional şi administraţie?

 

Care sunt cele mai mari greşeli făcute în această perioadă din punct de vedere al digitalizării?

 

De ce am fost în stare să facem în câteva luni ce nu s-a realizat în ani sau decenii, în special în administraţia publică? Cum facem să păstrăm această atitudine?

 

Care sunt zonele în care există cele mai slabe conexiuni la internet din România?

 

Cum se poate extinde rapid infrastructura de comunicaţii fixe şi mobile din România şi cât ar trebui investit pentru a creşte capacitatea reţelelor de a face faţă noului model de consum?

 

Ce impact are faptul că România este în urmă în ce priveşte adoptarea tehnologiei 5G? Ce impact ar avea o deblocare rapidă a licitaţiei prin care operatorii de telefonie mobilă ar câştiga acces la spectru radio suplimentar?

 

Ce aplicaţii şi soluţii software ar trebui să utilizeze administraţia şi companiile?

 

Cum arată piaţa de soluţii de comunicaţii B2B în contextul pandemiei? Ce s-a schimbat? Ce soluţii au funcţionat cel mai bine în criză?

 

Cum s-a schimbat consumul de media pe durata pandemiei? Cum se mai consumă TV-ul linear – de pe televizor, de pe reţelele sociale, de pe telefon, computer? Cum arată raportul de consum între posturile TV tradiţionale şi giganţii online? Ce formate preferă publicul şi încotro merge piaţa?

 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali