Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER PRINCIPAL PARTENER PARTENER
Share event
DESPRE EVENIMENT

ZF Cele mai dinamice companii. Care sunt motoarele care duc economia inainte?

ZF Cele mai dinamice companii. Care sunt motoarele care duc economia inainte?
 
 
Cele mai dinamice companii din Romania sunt cele care provoaca, actioneaza, sunt firmele de forta, de actiune, cele care determina schimbari pe pietele pe care activeaza chiar daca unele dintre el vin din urma. 
 
Businessul are nevoie de aceste firme, de suflul nou pe care il aduc, are nevoie de companii care tintesc nise de piata pe care apoi le impun ca tendinte pana si celor mari, are nevoie de inovatie permanenta, de provocare pentru a ramane pe val. 
 
Universul companiilor locale cuprinde 800.000 de firme si doar 2.000 dintre ele sunt companii mari, cele care prin definitie au afaceri de peste 50 de milioane de euro si peste 250 de angajati. Din 2.000 mld. lei cifra de afaceri totala in Romania, cele mai mari 2.000 de companii au jumatate. Restul au cealalta jumatate. Si tot de acolo, din acelasi nucleu de firme mijlocii vine si seva pentru un viitor business mare. 
 
Exemple sunt deja in business, alte companii apar ca din neant dupa cresteri de business care le propulseaza in fata. 
 

Despre ele vorbim, modelul lor de crestere ne propunem sa il analizam pentru ca el poate deveni sursa de inspiratie si pentru cei mici, dar si pentru cei mari. Companiile dinamice sunt cele care se misca, care actioneaza, care inoveaza, companiile care vin cu forta din urma si care rastoarna ierarhii.

Din ce sectoare au venit cele mai mari cresteri? Care au fost mutarile de forta pe care companiile le-au facut? Cu ce inovatii au venit in business? Ce rol are tehnologia in cresterea unei companii? Mai exista cresteri de 50-60% pentru businessul mare din Romania? Sunt companiile dinamice din anul anterior capabile sa pastreze ritmul inca un an? Cum arata urmatoarele 12 luni pentru businessul romanesc? Cum se pot transforma in oportunitati actualele provocari din business? Cine mai are curaj sa investeasca? Cine cumpara? Cine accelereaza dezvoltarea si pe ce se bazeaza?


 

 

 

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali