Conferinţe
  Meniu
Parteneri oficiali
PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER SILVER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTNER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER BRONZE PARTENER PARTENER PARTENER
Parteneri suport
Share event
Parteneri
 • Pfizer
  Pfizer
  PARTENER BRONZE
 • Roche
  Roche
  PARTENER BRONZE

  .

   

   

 • Bondoc & Asociaţii
  Bondoc & Asociaţii
  PARTENER

  Bondoc şi Asociaţii SCA este o firmă românească de avocatură de nivel de top, care acoperă întregul spectru de servicii juridice.

  Echipa noastră este alcătuită din avocaţi cu o experienţă vastă şi cu o cunoaştere detaliată a pieţei din România şi a aspectelor specifice de reglementare, precum şi a mediului economic local. Marea majoritate a membrilor echipei noastre a beneficiat şi de pregătire în diferite jurisdicţii occidentale.

  Dispunând de o experienţă practică ce depăşeşte graniţele naţionale, avocaţii noştri s-au specializat în furnizarea unor servicii integrate de consultanţă cu privire la practic toate aspectele activităţii juridice asociate unor tranzacţii transfrontaliere complexe, precum şi unor proiecte la nivel naţional. În ultimii trei ani, am fost implicaţi în multe dintre cele mai mari şi complexe tranzacţii de pe piaţa românească.

  Informaţii esenţiale:

  • Avem un număr de aproximativ 40 de avocaţi (incluzând 9 parteneri).Deţinem un loc de top din România, inclusiv în ceea ce priveşte mărimea echipei. Suntem una dintre foarte puţinele firme româneşti de avocatură care înregistrează o creştere pe piaţă.

  Printre principalele domenii de specializare se numără:

  Drept financiar-bancar/ Pieţe de capital/ Drept comercial/ Dreptul concurenţei/ Drept societar / Fuziuni & achiziţii/ Protecţia datelor/ Dreptul muncii/ Energie & resurse naturale/  Dreptul mediului & aspecte de reglementare/ Drept medical şi farmaceutic & servicii medicale/ Asigurări şi pensii private/ Proprietate intelectuală/ Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor/ Litigii & arbitraj/ Mass-media, divertisment & publicitate/ Achiziţii publice & PPP/ Drept imobiliar & construcţii/ Restructurare & lichidare societară/ Ajutoare de stat & fonduri structurale europene/ Infracţionalitate economico-financiară / Investigaţii & aspecte de conformitate

 • Janssen, pharmaceutical company of Johnson & Johnson
  Janssen, pharmaceutical company of Johnson & Johnson
  PARTENER SILVER

 • PharmaFarm
  PharmaFarm
  PARTENER BRONZE

   

   

   

 • ProCredit Bank
  ProCredit Bank
  PARTENER BRONZE

  ProCredit Bank este o bancă comercială digitală, orientată către dezvoltarea afacerilor mici şi mijlocii. Singura bancă din ţară cu acţionariat 100% german, ProCredit Bank operează ca bancă verde, care prioritizează doi piloni importanţi pentru societate, cel financiar şi cel de mediu.

  În cei 20 de ani de activitate pe piaţă locală, ProCredit Bank a finanţat şi promovat activ investiţiile în eficienţa energetică şi în energie regenerabilă, cât şi în alte măsuri prietenoase cu mediul, precum agricultura sustenabilă.

  Banca este pionier în oferirea de credite verzi şi soluţii de dezvoltare durabilă, încă din 2014, în prezent peste 22% din portofoliul IMM fiind reprezentat de credite verzi. Printre destinaţiile acestora se numără proiecte care stau la baza activităţii de business din diverse sectoare, precum eficientizarea energetică a proceselor de producţie sau a spaţiilor în care companiile îşi desfăşoară activitatea.

  ProCredit Bank finanţează companiile cu modele de business sustenabile, fiecare client trecând printr-un proces de evaluare a impactului pe care îl are asupra mediului si la nivel social. Dincolo de analiza bonităţii financiare, ProCredit Bank se asigură că fiecare client creditat are un impact echilibrat sau pozitiv asupra mediului.

  Totodată, banca furnizează servicii bazate atât pe înţelegerea situaţiei fiecărui client, cât şi pe o analiză financiară solidă, descurajând astfel îndatorarea excesivă a clienţilor

   

 • Budusan, Albu si Asociatii
  Budusan, Albu si Asociatii
  PARTENER BRONZE

  Buduşan, Albu & Asociaţii este o companie de avocatură specializată în gestionarea integrată a cauzelor de criminalitate a afacerilor. De la înfiinţarea firmei, în anul 2008, Buduşan, Albu & Asociaţii a gestionat numeroase cauze importante de infracţionalitate din domeniul afacerilor. Compania a fost desemnată, de trei ori consecutiv, în categoria „Cea mai bună firmă de avocatură în practica white collar crime” de către prestigiosul top de specialitate The Legal 500.

  În cei 10 ani de practică, echipa, care însumează peste 100 de ani de experienţă, a administrat peste 1.000 de cauze şi clienţi de profil, în care valoarea globală a sumelor în dispută depăşeşte 1 miliard de euro. Astfel, Buduşan, Albu & Asociaţii a prestat servicii avocaţiale în majoritatea cazurilor de renume, de corupţie şi criminalitate economică, în diferite ramuri economice.

  Cazuistica firmei a vizat clienţi reprezentând fonduri internaţionale de investiţii, furnizori de echipamente industriale, companii petroliere, naţionale, regionale şi globale, companii globale din domeniul infrastructurii şi construcţiilor, companii globale din domeniul farmaceutic, companii de servicii publice, companii internaţionale de consultanţă, companii multinaţionale şi locale din industria alimentară, companii regionale de comunicaţii, companii regionale de investiţii imobiliare, grupuri financiar-bancare europene şi internaţionale, companii locale şi regionale din domeniul IT, dar şi persoane cu poziţii executive în mediul de afaceri şi persoane expuse politic.

 • Terapia BRONZE
  Terapia BRONZE
  PARTENER BRONZE

 • SIGNAL IDUNA
  SIGNAL IDUNA
  PARTNER BRONZE

  .

 • Antibiotice Iaşi
  Antibiotice Iaşi
  PARTENER BRONZE

  .

 • Respiro
  Respiro
  PARTENER BRONZE

 • ADRFR
  ADRFR
  PARTENER BRONZE

  Asociaţia Distribuitorilor şi Retailerilor Farmaceutici din România

  .

 • Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen
  PARTENER

  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (”NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieţei de profil locale. NNDKP oferă servicii de avocatură şi consultanţă fiscală integrate companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocaţii NNDKP au oferit asistenţă juridică şi reprezentare în tranzacţii şi proiecte reper pentru evoluţia comunităţii de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nişă şi care au implicat companii internaţionale şi naţionale dar şi antreprenori locali.

  Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. În România, NNDKP are birouri în Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca.

  Una dintre priorităţile NNDKP este de a veni în sprijini mediul de business din România prin oferirea de platforme de informare şi dezbatere. Printre iniţiativele recent lansate de NNDKP se numără:

  NNDKP CELF, Centrul de Excelenţă în Litigii Fiscale

  NNDKP Act for Ethics, hub dedicat aspectelor juridice şi fiscale în domeniul eticii de business şi al conformităţii

  NNDKP Employment SpotON, iniţiativă privind teme sensibile actuale de dreptul muncii

  NNDKP este cea mai premiată casă de avocatură din România de către reputatul ghid internaţional Chambers and Partners, fiind desemnată de 5 ori „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor de excelenţă Chambers Europe (în 2021, 2017, 2013, 2012 şi 2009). De asemenea, NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, The Legal 500 şi IFLR1000.

  Detalii despre NNDKP, experienţa echipei şi serviciile oferite sunt disponibile la www.nndkp.ro

   

 • Medicover
  Medicover
  PARTENER BRONZE

   

   

   

 • ADEM
  ADEM
  PARTENER BRONZE

 • Colliers International
  Colliers International
  PARTENER

 • MSL Logistic
  MSL Logistic
  PARTENER

   

   

   

 • Rasci
  Rasci
  PARTENER BRONZE

 • Spitalul Sf. Constantin Brasov
  Spitalul Sf. Constantin Brasov
  PARTENER

   

  .

 • Takeda
  Takeda
  PARTENER BRONZE

  .

   

 • Help Net
  Help Net
  PARTENER BRONZE

  .

   

 • PWC
  PWC
  PARTENER BRONZE

 • Farmacia Richter
  Farmacia Richter
  PARTENER

   

   

   

 • Affidea
  Affidea
  PARTENER

  .

 • TotalSoft
  TotalSoft
  PARTENER

  TotalSoft este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii software pentru managementul resurselor umane din România. Prin intermediul aplicaţiei Charisma HCM, TotalSoft  integrează activitatea operaţională de HR (administrarea de personal, salarizare, pontaj, self-service), cu cea de recrutare, dezvoltare, managementul performanţei, şi raportare avansată. Peste 600 de organizaţii au adoptat Charisma HCM, soluţie care calculează salariile a 15% din forţa de muncă activă din România.

   

Parteneri oficiali
Parteneri oficiali